dub

feeder sound 63 mixed by Pavlov [Cocor / Colectiva Gazette]

feeder sound 63 mixed by Pavlov [Cocor / Colectiva Gazette]

feeder sound 63 mixed by Pavlov [Cocor / Colectiva Gazette]

Pavlov declare himself an electronic music addict. He was born in 1989 in Baia Mare where he started playing music under the name of Pavlov. He is organizing parties with the desire to increase the local scene. Also is the founder of Cocor, a project with the motto

“Music brings people together”

As a dreamer and a sound enthusiast he explored the variety of music, understanding and embracing techno/dub techno/deep house /ambient giving a big emphasis to continuity.

Read More »feeder sound 63 mixed by Pavlov [Cocor / Colectiva Gazette]

[dunkelbunt] & Alix (AT) @ Club EDEN

  • by

[dunkelbunt] & Alix (AT) @ Club EDEN
20 Martie, 22:00

[dunkelbunt] – pionier al beaturilor balcanice, vine la Bucureşti într-un format special

Cunoscutul producător vienez Ulf Lindemann aka [dunkelbunt], pionier al beaturilor balcanice în muzica electronica, urcă pe scena Club EDEN vineri, 20 martie, susţinut la microfon de carismaticul MC Alix.

fb event

Cu o carieră de peste un deceniu [dunkelbunt] a colaborat cu artişti ca Balkan Beat Box, Waldeck, Parov Stelar, Gotye, Tori Amos, Boban Markovic Orkestar, Fanfare Ciocarlia sau Watcha Clan.

New York Times îl numeşte artistul “care a făcut tranziţia de la muzica electronică la sunetele balcanice”. Soundul său inconfundabil este, într-adevar o călătorie în jurul lumii, aducând natural împreună Dub-ul, Hip Hop-ul, Dancehall-ul cu acordurile Electro-Swing, Balkan Beats sau Urban Klezmer.
Read More »[dunkelbunt] & Alix (AT) @ Club EDEN

Riddim Tuffa @ Swap

  • by

Riddim Tuffa @ Swap
28 februarie, 22:00

Riddim Bandits prezintă:

RIDDIM TUFFA [UK]

Kaya Foundation [RO]
Irie Warriors [RO]
Dubwizard [NL / RO]
King Julien [RO]
Cats van Bags [UK / RO]
DJ RootBwoy [RO]Read More »Riddim Tuffa @ Swap

DuBucureşti #44 w/ DJ Vasile & VJ vloop @ str. Doamnei 3

  • by

DuBucureşti #44 w/ DJ Vasile & VJ vloop @ str. Doamnei 3
22 Ianuarie, 21:00

Pentru toți iubitorii de: Ska, Rocksteady, Reggae, Dub, Drum&Bass şi Dubstep, DuBucureşti se întamplă din nou!

Mixează şi contează:

Ardo di Verde
Dj Vasile
Planul Jim

Vizuale: vloop

Intrarea este liberă!

fb event

Ascultă mixul lui Vasile pentru feeder soundRead More »DuBucureşti #44 w/ DJ Vasile & VJ vloop @ str. Doamnei 3

Serious Bass Night @ DN1 RoHabit

  • by

Serious Bass Night @ DN1 RoHabit
26 septembrie, 20:00

Serious Dub va propune o excursie muzicala prin cele mai importante stiluri ale muzicii bass. O seara si o dimineata in aer liber alaturi de:

Mighty Boogie (TM)
Mighty Boogie sau Haidu Bogdan este un DJ, producator si promoter din Timisoara. Calatoria sa muzicala a inceput in anul 2003 alaturi de primul soundsystem romnesc numi Fiyah Burn Sound, o combinatie unica intre doi DJ si un MC care mixau de la reggae, dancehall, jungle la dubstep si drum and bass. In 2010 a inceput aventura in lumea productiei muzicale, lansand primul EP dubstep in 2012 la label-ul grecesc V.I.M. Records. Acesta a fost rapid urmat si de alte productii lansate. 2014 este al patrulea an in care l-am putut vedea pe Mighty Boogie la prestigiosul Outlook Festival din Croatia.

facebook
soundcloud

Kaya Foundation
Kaya Foundation este probabil cel mai vechi crew de reggae din Romania, inca din 2008 fiind prezenti la majoritatea evenimentelor de acest gen. In 2009 au construit primul sound system din tara ( Kogaion Sound System ) si au pus bazele festivalului ONE LOVE, primul eveniment anual dedicat muzicii reggae si culturii sound system.Read More »Serious Bass Night @ DN1 RoHabit