BTLT: feeder insider @ Lente

Sâmbătă, 10 Septembrie, Feeder și Lente au fost gazdele unei seri de relaxare creativă chiar în inima Bucureștiului.

După o apariție în avanpremieră la Romanian Design Week, expoziții pop-up Kube și Palatul Universul, primele numere ale feeder insider booklet #02 au putut fi răsfoite înainte să fie trimise în lume, extinzând dialogul dintre public, artiști vizuali și muzicieni în cadrul unei expoziții pop-up dedicate.

“The thing that doesn’t fit is the thing that’s the most interesting: the part that doesn’t go according to what you expected.” Richard P. Feynman

feeder insider @ Lentefeeder insider @ Lente

Până pe 16 Septembrie, noul Lente găzduiește feeder insider pop-up exhibition, cu lucrări de Saddo, Irlo Doidoi, Pisica Pătrată, KITRA

feeder insider @ Lente

 

kitra feeder insiderfeeder insider @ Lente

Alcalina a asigurat fundalul sonor îmbinând piesele într-un mix creând atmosfera perfectă pentru o seară petrecută alături de prieteni într-un mod creativ și distractiv în centrul Bucureștiului.

feeder insider @ Lente

În camera alăturată, VJ VLC a fost prezent și a colorat seara cu o sesiune de live-visuals hipnotizantă în care pereții au fost acaparați de poveștile spuse de imaginile intrigante.

feeder insider @ lente

Vizitatorii și-au putut delecta papilele gustative cu tapasurile delicioase gătite de Felix sau cu prosecco din meniul Feeder & Lente.

feeder insider @ lente

Astăzi, seria de interviuri feeder insider cuprinde 100 de conversații cu nume noi și cunoscute deopotrivă, iar 14 dintre acestea au fost selectate pentru a compune numărul din 2016.

feeder insider booklet #02 vă provoacă să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură, împreună cu Saddo, Primărie, BrosmindLivia Coloji, Gus Gus, Karim Rashid, Tokyotoys, Ioana Sisea, Yomsnil, Julie Marghilano, The Model, BorusiadeOlga Ziemska și Roman Tolici, într-o ediție limitată de 500 de exemplare.

Lente & șotron nu este o cafenea obișnuită. Este locul în care ești întâmpinat relaxat, cu mic dejun la orice oră, muzică faină și atmosferă jucăușă. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare. We welcome kids, bikes, pets and open-minded people.

 

Words by Vlad Dumitrescu
Photos VJ VLC & Lente

btlt-signature