Descoperă calendarul intervențiilor artistice stradale realizate de 7 artiști în cadrul proiectului Un-hidden Bucharest

Un-hidden Bucharest II -2018

[scroll for EN]

Un-hidden Bucharest te invită să “explorezi orașul prin prisma lucrărilor artistice stradale din spațiul public.”

Descoperă cei 7 artiști super contemporani invitați să coloreze și să înveselească orașul în cadrul Un-hidden Bucharest, un proiect de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea orașului București și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artă. Ediția II a proiectului de street art Un-hidden Bucharest continuă cu o nouă intervenție artistică stradală realizată de artistul John Dot S. (14 Oct).

CE?

Cea mai recentă intervenție din cadrul proiectului Un-hidden Bucharest îi aparține lui  Casele cu ochii închiși (5-14 Oct).

În weekend am parcurs turul lucrărilor de street art ghidați de Open Doors Travel outside the box.

Livi Po a desenat una dintre fațadele magazinului Dizainăr. Muralul este super colorat, plin de viață cu un mesaj care te invită să zâmbești. Sâmbătă 29 Septembrie, a avut loc atelierul de street art în care am învățat de la John Dot S. să realizăm un desen cu 6 straturi de culori diferite utilzând șabloane, tehnică cunoscută sub numele de stencil.

După o săptămână (17 – 24 Sept) intensă de lucru, cu peste 70 de ore desen însumate, iZZY iZVNE și Bboy Vean au dus cu bine la capăt un mural de mari dimensiuni în care te poți pierde în șase lumi diferite, portaluri către lumină și întuneric, care coexistă în echilibru. Pe cele 6 spirale încadrate în cartușele calcanului se desfășoară poeziile “Rondelul cariatidelor” de Ancuța Clim, “Ctrl+S” de Alexandra M. Păun și “Replici dintr-un film distrus” de Vasile Leac, înscrise în cadrul Open Call-ului POEM CAPITOL

Recent, Pisica Pătrată a înghesuit cu atenție o mulțime de personaje pufoase și zbârlite, într-o scenă tensionată, de unde te urmăresc cu priviri înmărmurite. Tot în cadrul proiectului Un-hidden Bucharest am explorat cu Maria Bălan arta ca mijloc de regenerare urbană cu ajutorul unui atelier de street art pentru copii, menit să stârnească interesul și implicarea în viața orașului.

Citește mai departe și descoperă mai multe informații despre intervențiile artistice stradale, cele 2 ateliere de street art pentru copiii, concursul de fotografie de street art și 2 tururi ghidate la care te invităm să participi.

CUM?

Iată programul activităților proiectului Un-hidden Bucharest II, ediția 2018.

 

CONCURS DE FOTOGRAFIE // EXPLOARE URBANĂ

https://www.instagram.com/p/Bih9q9RhBYn/

Concurs de fotografie de street art – Fotografie câștigătoare Alexandra Klara
11 Septembrie – 4 Octombrie
Instagram și feeder.ro

Folosește hashtagul #unhiddenromania pe Instagram pentru fotografiile tale în care ai surprins street art interesant din orice loc din România și află cum poți participa la concurs.

 

SEMNAL URBAN IV // INTERVENȚIE ARTISTICĂ

iZZY iZVNE – câștigătoarea apelului deschis
17 – 24 Septembrie // 15:00 – 19:00
Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, bd. Schitu Măgureanu nr. 9, București

“My name is Inna, more known as Izzy Izvne, I’m a graffiti and street artist from Moldova since 2011. I work in my own style Space Calligraphy. This year I was a participant at Meeting of Styles festival in Germany. My biggest wall (150 m sq) in the United Arab Emirates (painted this year also).

I would like to have a wall in Bucharest, I’m very interested in big walls. My style is a 3D art, I create illusions of space inside the wall, using calligraphy.” – iZZY iZVNE

Lucrarea este găzduită cu multă amabilitate și deschidere de către Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, în calitate de parteneri ai proiectului Un-hidden Bucharest, și implementată cu suportul Centrului Militar al Sectorului 6.

 

SEMNAL URBAN V // INTERVENȚIE ARTISTICĂ // Atelier de street art pentru copii

Pisica Pătrată – intervenție artistică
21 – 23 Septembrie // 14:00 – 18:00
Spațiul M60, Strada C.A. Rosetti nr. 3, București

Semnal urban V este inaugurarea unui nou spațiu public dedicat artei super contemporane, gazda unei intervenții artistice realizate de Pisica Pătrată. Spațiul alternativ de expunere se află într-un cadru intens circulat, dar relaxat, în centrul orașului, pe gardul Spațiului M60, partenerii și prietenii proiectului, încă de la prima ediție. Instalația va fi completă pe 22 Septembrie, când Marian Bălan va extinde universul Spațiului M60, alăturându-se lui Pisica Pătrată cu un atelier de street art pentru copii. Intervențiile distincte ale celor doi artiști generează, prin dialogul cu trecătorii, participanții la ateliere și mediul construit, un nou scenariu pentru spațiul public.
Atmosfera prietenoasă este completată de muralul realizat de Letinu Filip.

 

Maria Bălan – atelier pentru copii (stickere imprimate prin tehnica linogravurii)
22 Septembrie 2018 // 12:00 – 14:00
Spațiul M60, C.A. Rosetti nr. 3, Bucharest

Atelier destreet art pentru copii cu Maria Bălan: explorăm arta ca mijloc de regenerare urbană cu ajutorul a două ediții de ateliere creative. Invităm copii între 10-15 ani să ia parte, gratuit, la un atelier de street art, menit să stârnească interesul participarea la viața orașului. Oricine este bine-venit/ă indiferent de abilitatea artistică, deoarece echipa va ajuta participanții să creeze propriile lucrări de street art. Vom învăța cum să colorăm Bucureștiul, interpretând orașul ca o pânză colectivă și vom folosi arta ca o modalitate de a semnala locurile noastre preferate.

 

Acest atelier pilot poate găzdui doar 5 copii, cu vârste între 10-15 ani, având ca scop încurajarea exprimării individuale și facilitarea dialogului. Înscrieri se pot face la info@saveorcancel.tv, menționând numele persoanelor participante, al însoțitorilor, cât și numele atelierului.

 

SEMNAL URBAN VI // INTERVENȚIE ARTISTICĂ // Atelier de street art pentru copii


Livi Po
 – intervenție artistică Smile
27 – 30 Septembrie // 18:00 – 19:00
Dizainăr, Strada Puțul cu plopi nr. 17, București

Semnalul urban VI, realizat în cadrul proiectului Un-hidden Bucharest, pune în lumină o casă interesantă, situată la intersecția a două străzi drăguțe și în vecinătatea Universității de Arte din București, cu ajutorul unei intervenții creată de Livi Po.

Despre lucrarea Smile:
“Întotdeauna mi-a plăcut cum se pot transforma literele într-o imagine prin interpretarea lor într-un context mai ofertant. Ele pot depăși sfera caligrafiei și a modului clasic de a privi scrisul, păstrând în același timp un mesaj clar pentru toată lumea. Muralul meu amintește oamenilor să zâmbească (Smile), să nu uite să se joace și să se bucure de viață cu tot ceea ce are de oferit. Însă, există și o mică urmă de ironie/sarcasm în toată compoziția, scoasă în evidență de contextul lucrării, prin contrastul dintre minimalismul colorat al muralului și mediul înconjurător murdar, dărăpănat, aparent în paragină. Împreună construiesc o metaforă frumoasă.”

Despre Livi Po:
“Designer by day, superhero by night. Glumesc. Sunt 24/7 un mix eclectic de artă și rațiune. Mă numesc Liviana Popa, pe scurt Livi Po. Acum ceva ani am terminat liceul Gheorghe Lazar, secția matematică-informatică și am simțit chemarea designului. Am ajuns la Universitatea Națională de Arte, iar după un master în Branding și Comunicare și câteva joburi schimbate, m-am angajat la Okapi Studio, unde lucrez ca product designer. Timpul liber îl investesc în lettering și murale.”

Lucrarea este găzduită cu prietenie și entuziasm de către Dizainăr, parteneri ai proiectului Un-hidden Bucharest încă de la prima ediție.

John Dot S. – atelier de stencil pentru copii
29 September 2018 // 14:00 – 16:00
Dizainăr, Puțul cu plopi nr. 17, București

Acest atelier pilot poate găzdui doar 5 copii, cu vârste între 10-15 ani, având ca scop încurajarea exprimării individuale și facilitarea dialogului. Înscrieri se pot face la info@saveorcancel.tv, menționând numele persoanelor participante, al însoțitorilor, cât și numele atelierului.

 

TUR GHIDAT al noilor intervenții de street art din București

Paul Dunca – tur alternativ ghidat
2 Octombrie // 16:00 – 18:00
București

Parcurgem împreună aproximativ 5 km pentru a descoperi 6 intervenții street art, o mică parte din harta Un-hidden Bucharest, ghidați de Paul Dunca, unul dintre cei mai creativi și prezenți makers & shakers pe scena artistică din București. Storytelling & insights, pe măsură ce participanții explorează orașul prin prisma intervențiilor artistice independente. Participarea la turul ghidat este gratuită iar înscrierile se trimit la adresa info@saveorcancel.tv, în limita a 20 de persoane.

SEMNAL URBAN VII // INTERVENȚIE ARTISTICĂ

 

KSELEQOQYNQYSHY (Casele cu Ochi Închiși) – mural
5 – 14 Octombrie // 14:00 – 16:00
Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, bd. Schitu Măgureanu nr. 9, București

Intervenția propusă de KSELEQOQYNQYSHY (Casele cu Ochi Închiși), denumită Un-hidden este o invitație către explorare. Intervenția este una conștientă, prin ludic îndemnând trecătorii la o conștiință colectivă. Autorul ilustrează o lume fantastică, plină de simboluri și personaje imaginare. “KSELEQOQYNQYSHY” îndeamnă la o călătorie vizuală conștientă, transpunsă printr-o maniera ludică, oferind “vizitatorilor” o experiență plină de culoare, îmbinată cu elemente ale misticului.

TUR GHIDAT al noilor intervenții de street art din București

Open Doors – Travel Outside the Box – tur alternativ ghidat
6 Octombrie // 15:00 – 17:00
București Piața 21 Decembrie 1989, București

Află poveștile celor mai noi lucrări de street art din București și a locurilor uitate de timp dar a căror poveste poate continua prin artă și implicare civică.
Un tur ghidat diferit, despre cum trecutul are un viitor, prin fapte și decizii din prezent. Fii alături de noi în turul pietonal care deschide subiectul și apetitul de căutare urbană continuă, schimbând perspectiva.
Turul va avea loc in limba română și engleză și este dezvoltat în cadrul proiectului Un-hidden Bucharest II, ediția 2018.

Participarea la turul ghidat este gratuită iar înscrierile se trimit la adresa info@saveorcancel.tv, în limita a 20 de persoane.

SEMNAL URBAN VII // INTERVENȚIE ARTISTICĂ

 

John Dot S. – instalație stradală SENS
14 – 17 Oct 2018 // 15:00 – 17:00
CNDB – Sala Omnia, Cristian Popișteanu nr. 3, București

Despre lucrarea SENS:
De ceva vreme, mă simt atras de parcursul pe care îl fac spre rezultat și fiind vorba de spațiu urban, un spațiu unde comunitatea își desfășoară mersul, încerc să înțeleg procesul artei urbane, a streetart-ului versus comunitate, cum percepe comunitatea acest proces, cum o mișcă și în ce sens, ce efect are asupra fiecăruia în parte. Din ce am observat până acum, totul se află într-o stare de plutire… un spațiu care vibrează, se golește și se umple, o plutire care cred că undeva o să capete un sens.

Despre John Dot S:
“Îmi place să experimentez și să învăț permanent, asta mă ajuta să dau o dinamică trăirilor și să observ procesul prin care ajung la destinație.
Așa am descoperit tehnica stencil art, o tehnică nu foarte ușoară, care a produs asupra mea un echilibru între răbdare și consecvență.
Forma este destul de dură dar permisivă, prin care pot manipula și metamorfoza un personaj, o situație, un gând. Îmi place să mă joc cu spațiul, fie pe stradă fie în spații abandonate.
Folosesc de la spray, acrilice la markere, de la pânză, lemn, obiecte reciclate, la pereți de diferite dimnesiuni.”

Lucrarea este găzduită cu multă amabilitate și deschidere de către CNDB, în calitate de parteneri ai proiectului Un-hidden Bucharest încă de la prima ediție.

 

DE CE?

  • pentru a spori sentimentul de apartenență și identitate prin redescoperirea și apropierea afectivă a locuitorilor de oraș și artă, în spațiul public;
  • în București și în România, în general, există brownfields – zone cu clădiri scoase din uz => scad calitatea spațiului public și implicit a vieții;
  • arta are capacitatea de a umaniza spațiul public, sporind dialogul și co-participarea;
  • există deja o serie interesantă de inițiative culturale și intervenții artistice independente care sporesc calitatea spațiului public în București.
  • prima ediție a proiectului a activat spații interesante sau uitate, cum sunt Sala Omnia, Lente, Cinema Marconi, alături de artiști remarcabili – Pisica Pătrată, Sorina Vazelina și Primitiv Print, Skinny Bunny, Paul Dunca, VJ VLC, producând un traseu ghidat și o hartă online și print, cu 22 de intervenții artistice independente în spațiul public.

Obiective proiectului

  • atragerea unor noi categorii de public și sporirea implicării acestora în co-crearea spațiului public ca spațiu cultural comun, cu ajutorul a două apeluri deschise pentru proiecte și producția a 3 intervenții artistice
  • conștientizarea și sensibilizarea publicurilor vizate față de participarea artei în spațiul public, relevând, prin democratizarea spectrului de activități, potențialul acesteia ca alternativă sustenabilă pentru regenerare urbană.
  • promovarea creațiilor contemporane locale și susținerea producției artiștilor tineri.

UNDE?

În spațiul public bucureștean, activând publicuri noi și zone inactive sau emergente, dar istoric valoroase, din punct de vedere cultural și social.

CINE?

Proiectul de street art Un-hidden Bucharest este organizat de Save or Cancel, prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Organizator: echipa Save or Cancel compusă din Cristina Popa (random) – designer social, editor și manager cultural, și Andrei Racovițan (ubic) – arhitect, editor și manager cultural, alături de public, artiști, colaboratori și parteneri.
Partenerii proiectului: CNDB, LenteDizainăr, Facultatea de Sociologie și Asistență SocialăZeppelinIQads, Urban CollectorsIgloo, Urban things, România Pozitivă, Revista Atelierul, IQool

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

Vizitează pagina proiectului Un-hidden Bucharest pentru a fi la curent cu noile activități programate: https://feeder.ro/un-hidden

Un-hidden Bucharest

 

[EN]

Un-hidden Bucharest II

Un-hidden Bucharest invites you to “explore de city through art interventions in public space.

Discover 6 super-contemporary artists invited to colour and brighten up the city, during this edition of Un-hidden Bucharest, an urban regeneration project conceived as a series of artistic interventions designed for the public space, co-created with the community, aiming at humanizing Bucharest and promoting its understanding and exploration through art.

WHAT?

The 2nd edition of street art project Un-hidden Bucharest continues with a series of 4 new street interventions made by some of the most loved and active local artists. Over 1,500 of you, the feeder.ro readers, have named Izzy Izvne, from the Moldova Republic, the winner of the open call for projects. Because we enjoyed the proposals very much, we decided to award not just an artwork, but three.  Soon you have the opportunity to discover the works of Livi Po and John Dot S.

As you already know, Pisica Pătrată is everywhere in Bucharest and Romania, and for some time he travels much and often in neighbouring countries or even at considerable distances, considering that he is just one cat. 😺The future intervention made by Pisica Pătrată marks a building and an emblematic area in Bucharest. Following the article, you can learn more about the street art interventions, the two street art workshops for children with Maria Bălan and John Dot S., the photo contest organized on Instagram and the two guided tours that we invite you to attend.

HOW?

Here are the activities planned for the 2018 edition of Un-hidden Bucharest.

 

PHOTOGRAPHY CONTEST // URBAN EXPLORATION

Un-hidden Bucharest II - Concurs de fotografie pe instagramStreet Art Photography Contest – won by Alexandra Klara
11 September – 4 October
Instagram and feeder.ro

Use the Instagram hashtag #unhiddenromania for your photographs depicting interesting street art from throughout România and find out how to participate in the contest.

 

URBAN SIGNAL VII // ARTISTIC INTERVENTION


Izzy Izvne
 – Open Call Winner
17 – 24 September // 15:00 – 19:00
Faculty of Sociology and Social Work, Schitu Măgureanu 9, Bucharest

“My name is Inna, more known as Izzy Izvne, I’m a graffiti and street artist from Moldova since 2011. I work in my own style Space Calligraphy. This year I was a participant at Meeting of Styles festival in Germany. My biggest wall (150 m sq) in the United Arab Emirates (painted this year also).

I would like to have a wall in Bucharest, I’m very interested in big walls. My style is a 3D art, I create illusions of space inside the wall, using calligraphy.” – Izzy Izvne

The artwork is hosted with great kindness and openness by the Faculty of Sociology and Social Work, as partners of the Un-hidden Bucharest, and implemented with the support of The Military Center of the 6th District.

 

URBAN SIGNAL V // ARTISTIC INTERVENTION // Children’s street art workshop

Pisica Pătrată – street art
21 -23 September 14:00 – 18:00
Spațiul M60, C.A. Rosetti 3, Bucharest

Urban Signal V is the inauguration of a new public space dedicated to super-contemporary art, the host of an artistic intervention created by Pisica Pătrată. The alternative exhibition area is in a highly circulated but relaxed setting in the city centre, on the wall of Spațiul M60, the project’s partners since its first edition. The installation will be complete on September 22, when Maria Bălan will extend Spațiul M60 universe, joining Pisica Pătrată. The distinct interventions of the two artists generate, through dialogue with the passersby and the built environment, a new scenario for the public space.

The friendly atmosphere is complemented by artwork recently made by Letinu Filip.

Maria Bălan – linocut stickers workshop for children
22 September 2018 // 12:00 – 14:00
Spațiul M60, C.A. Rosetti 3, Bucharest

Street art workshops for children with Maria Bălan: we explore art as a means of urban regeneration during the two creative workshops. We invite children aged 10-15 to take part in a street art workshop, free of charge, to stimulate interest in participating in the city’s life. Everyone is welcome regardless of their artistic ability, as the team will help participants create their own street artworks. We will learn how to colour Bucharest, interpreting the city as a collective canvas and we will use art as a way to signal our favourite places.

 

This pilot workshop can accommodate only 5 children, aged between 10-15 years, aiming to encourage individual expression and facilitate dialogue. Contact info@saveorcancel.tv for registration, mentioning the participants, companions and the workshop name.

 

URBAN SIGNAL VI // ARTISTIC INTERVENTION // Children’s street art workshop

Livi Po – mural
27 – 30 September // 18:00 – 19:00
Dizainăr, Putul cu plopi 17, Bucharest

The IV Urban Signal, produced in the Un-hidden Bucharest project, sheds light on an interesting building, situated at the intersection of two lovely streets and in the proximity of the National Arts University of Bucharest, with the help of an intervention created by a secret guest.

The artwork is hosted with friendship and enthusiasm by Dizainăr, Un-hidden Bucharest partners since its first edition.

 

John Dot S. – stencil workshop for children
29 September 2018 // 14:00 – 16:00
Dizainăr, Puțul cu plopi 17, Bucharest

 

This pilot workshop can accommodate only 5 children, aged between 10-15 years, aiming to encourage individual expression and facilitate dialogue. Contact info@saveorcancel.tv for registration, mentioning the participants, companions and the workshop name.

 

GUIDED TOUR of the new street art interventions in Bucharest

Paul Dunca – alternative guided tour
2 October // 16:00 – 18:00
Bucharest

We walk together for approximately 5 km to discover 6 street art interventions, a small part of the Un-hidden Bucharest map, guided by Paul Dunca, one of the most creative and present makers & shakers on the arts scene in Bucharest. Storytelling & insights, as participants, explore the city through independent artistic interventions. Participation in the guided tour is free of charge and entries should be sent to info@saveorcancel.tv, within the limit of 20 people.

URBAN SIGNAL VII // ARTISTIC INTERVENTION

KSELEQOQYNQYSHY (Casele cu Ochi Închiși) – mural
5 – 14 October // 14:00 – 16:00
Faculty of Sociology and Social Work, Schitu Măgureanu 9, Bucharest

Intervenția propusă de KSELEQOQYNQYSHY (Casele cu Ochi Închiși), denumită Un-hidden este o invitație către explorare. Intervenția este una conștientă, prin ludic îndemnând trecătorii la o conștiință colectivă. Autorul ilustrează o lume fantastică, plină de simboluri și personaje imaginare. “KSELEQOQYNQYSHY” îndeamnă la o călătorie vizuală conștientă, transpunsă printr-o maniera ludică, oferind “vizitatorilor” o experiență plină de culoare, îmbinată cu elemente ale misticului.

GUIDED TOUR of the new street art interventions in Bucharest


Open Doors – Travel Outside the Box 
– alternative guided tour
6 October // 15:00 – 17:00
Piața 21 Decembrie 1989, Bucharest

Join us to find out about the newest street art in Bucharest and the unknown stories of old places. Their hidden story can continue through art and civic involvement.
Our guided tour is different, talking about the future of old spaces, and how important present decisions are. A pedestrian tour that just opens a subject and your appetite for continuous urban exploration, changing the perspective.
The tour will be in English and Romanian and it is developed in the Un-hidden Bucharest II, 2018 edition.

Participation in the guided tour is free of charge and entries should be sent to info@saveorcancel.tv, within the limit of 20 people.

URBAN SIGNAL VII // ARTISTIC INTERVENTION


John Dot S 
– street art installation
14 – 17 Oct 2018 // 15:00 – 17:00
CNDB – Sala Omnia, Cristian Popișteanu 3, Bucharest

“For some time, I feel attracted to the path I take to the result and talking about urban space, a place where the community is moving, I try to understand the process of urban art, street art versus community, how does the community perceive this process, how moves it and how it works, what effect it has on each individual. From what I’ve seen so far, everything is in a state of floating… a space that vibrates, it empties and fills, a floating feeling I think somehow will make sense.” John Dot S

The artwork is hosted with friendship and enthusiasm by CNDB, Un-hidden Bucharest partners since its first edition.

 

WHY?

  • to increase the sense of belonging and identity through the inhabitants’ rediscovery and affective connection of and with the city and art, in public spaces;
  • Bucharest and Romania, in general, is plagued with brownfields – areas with abandoned buildings which decrease the quality of public space and implicitly of life;
  • art has the ability to humanize public space, enhancing dialogue and co-participation;
  • there is already an interesting series of cultural initiatives and independent artistic interventions that enhance the quality of public space in Bucharest;
  • the first edition of the project activated interesting or forgotten spaces, such as Omnia Hall, Lente or Cinema Marconi, together with remarkable artists – Pisica Pătrată, Sorina Vazelina & Primitiv Print, Skinny Bunny, Paul Dunca, VJ VLC, producing a guided tour and a printed and digital map, presenting 22 independent street art interventions.

The project’s objectives

  • attracting new categories of audiences and facilitating their involvement in the co-creation of the public space as a common cultural space, with the help of the two open calls and three artistic interventions
  • raising awareness and sensitizing the audiences concerning artistic participation in the public space, revealing, through the democratization of the activities spectrum, art’s potential as a sustainable alternative path for urban regeneration
  • promoting local contemporary creations and facilitating artistic production for young artists.

WHERE?

In Bucharest’s public spaces, activating new audiences and inactive or emergent area, but historically valuable, from a cultural and social point of view.

WHO?

The Un-hidden Bucharest street art project is organised by Save or Cancel, through feeder.ro and is co-funded by AFCN. The program does not necessarily represent the position of the National Cultural Fund Administration. AFCN is not responsible for the content of the program or the way the program results can be used. These are entirely the responsibility of the beneficiary of the funding.

Organizer: The Save or Cancel team, composed of Cristina Popa (random) – social designer, editor and cultural manager, and Andrei Racovițan (ubic) – architect, editor and cultural manager, together with the audience, artists, collaborators și partners.
Project partners: CNDB, Lente, Dizainăr, Faculty of Sociology and Social Work, Zeppelin, IQads, Urban Collectors, Igloo, Urban things, România Pozitivă, Revista Atelierul, IQool

About Save or Cancel
Since 2008, Save or Cancel is a medium of communication and propagation of the arts and culture, promoting and facilitating their role in contemporary society.
The self-initiated multidisciplinary programs of Save or Cancel aim to identify sustainable and adaptable opportunities for (re) valorization of the existence through architectural, cultural and editorial projects.

Visit the project’s page to find out more about past, current and future activities: https://feeder.ro/un-hidden

parteneri un-hidden bucharest II

18 thoughts on “Descoperă calendarul intervențiilor artistice stradale realizate de 7 artiști în cadrul proiectului Un-hidden Bucharest”

  1. Pingback: Pisica Pătrată - original painting on canvas • feeder.ro

  2. Pingback: Foto + video: feeder.ro live cu Primărie și Pisica Pătrată • feeder.ro

  3. Pingback: Education discount for the Un-hidden Street Art in Romania book & more • feeder.ro

  4. Pingback: feeder.ro LIVE cu Primărie (dj set) și Pisica Pătrată (live painting) | Revista Atelierul

  5. Pingback: feeder.ro LIVE cu Primărie (dj set) și Pisica Pătrată (live painting) – 18 Noiembrie 2020, 18:00 | BookHUB

  6. Pingback: Buy the Un-hidden Street Art in Romania BOOK with a 20% discount • feeder.ro

  7. Pingback: 📽 Un-hidden street art in Bucharest (new video)... Feeder.ro •

  8. Pingback: Watch a new video recorded during Un-hidden Romania street art project •

  9. Pingback: The Un-hidden Street Art in Romania Book is now available in the feeder.ro/shop - Save or Cancel

  10. Pingback: The Un-hidden Street Art in Romania BOOK is now available in the feeder.ro/shop

  11. Pingback: J. Ace x Mini Raid @ Pasajul Englez Calea Victoriei • Feeder.ro

  12. Pingback: Un-hidden street art in Romania BOOK (preview)

  13. Pingback: Un-hidden Street Art in Romania - Open Call for Street Art Photography Results

  14. Pingback: Un-hidden Street Art in Romania - about the future book and an Open Call for Street Art Photography

  15. Pingback: Descoperă colecția de art toys realizate și pictate manual de Pisica Pătrată x Un-hidden Romania • Feeder.ro

  16. Pingback: Interviu cu John Dot S - Un-hidden Bucharest • Feeder.ro

  17. Pingback: Get your “Cats & Mice” stickers pack by KSELEQOQYNQYSHY • Feeder.ro

  18. Pingback: Discover the street art interventions made by J.Ace during his secret visit at Cinema / Teatrul de vară Capitol • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)