update: Pisica Pătrată instalație artistică / Maria Bălan atelier de linogravură / Un-hidden Bucharest II @ Spațiul M60

Un-hidden Bucharest street art intervention Pisica Pătrată

Pisica Pătrată instalație artistică – semnal urban pe C.A. Rosetti / Maria Bălan atelier de linogravură / Un-hidden Bucharest II @ Spațiul M60

Un-hidden Bucharest II continuă să carteze intervențiile artistice din spațiul public bucureștean, facilitând noi lucrări. Descoperă mai jos o zi plină de creativitate și activități simpatice.

Pisica Pătrată instalație artistică / Un-hidden Bucharest II @ Spațiul M60

Încă de Vineri, Pisica Pătrată a început să lucreze la instalația artistică amplasată Duminică, 23 Septembrie, pe strada C.A. Rosetti 3. Pisici înghesuite cu atenție de Ciubi într-o scenă tensionată te urmăresc cu priviri înmărmurite. Texturile personajelor sunt deopotrivă pufoase și zbârlite, relevând straturile de vopsea.

Maria Bălan atelier de linogravură / Un-hidden Bucharest II @ Spațiul M60

La Atelierul de linogravură cu Maria Bălan, tinerii participanți au aflat noțiuni introductive despre această tehnică și au creat stickere cu propriile desene. Care sunt foarte interesante, spunem noi. 🙂

 

iZZY iZVNE mural @ Facultatea de Sociologie și Asistență Socială

După o după-amiază perfectă și plină de creativitate, am părăsit curtea prietenoasei gazde Spațiul M60 și i-am vizitat pe iZZY și BBoy Vean, care lucrează inspirați și determinați la muralul de pe calcanul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București.

 

Atelierul de Stencils cu John Dot S @ Dizainăr

Ne (re)vedem pe 29 Septembrie la Atelierul de Stencils pentru adolescenți cu John Dot S @ Dizainăr, de la 14:00 la 16:00. Pentru înscrieri, trimite un e-mail la info@saveorcancel.tv cu numele participanților și al însoțitorului/însoțitoarei.

 

Ediția II a proiectului de street art Un-hidden Bucharest produce o serie de 4 noi intervenții stradale realizate iZZY iZVNE, Pisica PătratăLivi Po și John Dot S. În weekend, au loc atelierele gratuite de street art pentru copii cu Maria Bălan și John Dot S. în care participanții vor învăța să facă stickere imprimate prin tehnica linogravurii și stencil-uri cu 2 straturi de culori. La începutul lunii Octombrie, pregătește-te pentru un tur al noilor intervenții artistice stradale din București deoarece noua hartă, în curând disponibilă print și online, conține 56 de locuri interesante de vizitat (vezi un preview mai jos). Împreună cu Paul Dunca și Bucharest Walkabout free tours pregătim 2 tururi ghidate în spațiul cultural alternativ la care te poți înscrie încă de acum.

Dacă îți place să fotografiezi lucrările de street art din orașul tău sau explorările (extra)urbane folosește hashtagul #unhiddenromania pe Instagram și află cum poți participa la concurs.

Un-hidden Bucharest

Vizitează pagina proiectului Un-hidden Bucharest pentru a fi la curent cu noile activități programate: https://feeder.ro/un-hidden

Proiectul de street art Un-hidden Bucharest este organizată de Save or Cancel, prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Organizator: echipa Save or Cancel compusă din Cristina Popa (random) – designer social, editor și manager cultural, și Andrei Racovițan (ubic) – arhitect, editor și manager cultural, alături de public, artiști, colaboratori și parteneri.
Partenerii proiectului: CNDB, LenteDizainăr, ZeppelinIQads, Urban CollectorsIgloo, Urban things, România Pozitivă, Revista Atelierul, IQool

 

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

parteneri un-hidden bucharest II

17 thoughts on “update: Pisica Pătrată instalație artistică / Maria Bălan atelier de linogravură / Un-hidden Bucharest II @ Spațiul M60”

  1. Pingback: Descoperă calendarul intervențiilor artistice stradale realizate de 7 artiști în cadrul proiectului Un-hidden Bucharest • feeder.ro

  2. Pingback: Education discount for the Un-hidden Street Art in Romania book & more • feeder.ro

  3. Pingback: Buy the Un-hidden Street Art in Romania BOOK with a 20% discount • feeder.ro

  4. Pingback: Watch feeder sound LIVE STREAMS with TELURIC (dj set) & MARIA BĂLAN (live painting)

  5. Pingback: 📽 Un-hidden street art in Bucharest (new video)... Feeder.ro •

  6. Pingback: feeder sound LIVE STREAMS 🔴 with TELURIC & MARIA BĂLAN

  7. Pingback: Watch a new video recorded during Un-hidden Romania street art project •

  8. Pingback: [Updated winner] GIVEAWAY: would you like to participate in a survey for a chance to win the Un-hidden Street Art in Romania book?

  9. Pingback: The Un-hidden Street Art in Romania Book is now available in the feeder.ro/shop - Save or Cancel

  10. Pingback: Un-hidden street art in Romania BOOK (preview)

  11. Pingback: Expozitie personala Pisica Patrata si Un-hidden Romania la Imbold

  12. Pingback: 
Discover the new art toys collection hand-painted by Pisica Patrata x Un-hidden Romania (en) • Feeder.ro

  13. Pingback: [Extended Deadline] Un-hidden Street Art in Romania - about the future book and an Open Call for Street Art Photography

  14. Pingback: Descoperă colecția de art toys realizate și pictate manual de Pisica Pătrată x Un-hidden Romania • Feeder.ro

  15. Pingback: BTLT: Tur ghidat Un-hidden Bucharest @ Creative Quarter Design Festival (I) • Feeder.ro

  16. Pingback: The Un-hidden Bucharest map and CAPITOL booklet @ Romanian Design Week 2019 • Feeder.ro

  17. Pingback: Descoperă noile intervenții stradale realizate în cadrul proiectului Un-hidden Bucharest | Romania Pozitiva

Leave a reply (we review all comments)