serebe

Galeria Experimentalist la The Ark

Experimentalist Gallery

Experimentalist Gallery a fost prima expoziție de amploare Experimentalist.RO în offline, cu lucrări înscrise pe platforma dedicată creativității românești.

Joi seara la The Ark a avut loc vernisajul Experimentalist Gallery. A fost o seară dedicată scenei creativității românești pe care au stralucit 30 de artiști români.

Artiștii invitați, Serebe si Robert Obert, au desenat live. În aproximativ trei ore din mâinile lui SeReBe a ieșit ceva absolut “Dubios”. Așa și-a intitulat artista lucrarea despre care ne-a spus că e “un boom de culoare garnisit cu mult contur, o lucrare care permite recompunerea compoziției. Consider această imagine ca fiind o esență a stilului meu (culori puternice +contur =love).”Read More »Galeria Experimentalist la The Ark

Comunitatea Ilustratorilor Romani – Strangere de fonduri #COLECTIV

Aitch – She – watercolors on paper, 15 x 18 cm, 2015, 450 RON / 100 €

*English version below

In acest album am strans lucrari ale diferitor artisti si ilustratori romani, gata spre a fi oferite tuturor celor care isi doresc si isi permit sa ajute, prin donatii de fonduri, victimele de la Colectiv.
Conturile in care se vor depune donatiile apartin celor mai cunoscute fundatii care sunt implicate in strangerea de fonduri la momentul acesta. E decizia voastra in ce cont preferati sa depuneti sumele, noi avand nevoie ulterior de dovada platii si de adresa la care doriti sa vi se livreze artworkul ales.
Daca vor exista mai multi doritori ai aceleiasi lucrari, va incurajam la licitatie, scopul acestei actiuni fiind tocmai acela de a trimite cat mai multe donatii catre aceste conturi.

*daca doriti detalii suplimentare legate de lucrari, va rugam sa ne scrieti si promitem sa raspundem cat de repede putem.

Va multumim.

Lista conturilor in care se pot dona banii :

1. FUNDAȚIA ESTUAR
RON: RO45 RNCB 0064 0048 9646 0001(BCR, Sector 5).
Adresa băncii : B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 57, Bl. T 4, sector 5, București

2. CRUCEA ROȘIE
RON: RO36BRDE410SV29647144100 (BRD, agenția Piața Romană)

Aitch – Wild – watercolors on paper, 30 x 40 cm, 2015, 450 RON / 100 €Read More »Comunitatea Ilustratorilor Romani – Strangere de fonduri #COLECTIV

Been there, liked that: Summer Well 2015

Summer Well 2015

Cele mai grele dimineţi sunt când rămâi fără cafea şi trebuie să dai o fugă la magazin fiind încă adormit – mai ales dacă pe drum reuşeşti să te şi loveşti de un trecător nevinovat. Când însă trecătorul are la mână o brăţară Summer Well, dimineaţa ta este salvată instantaneu: valul de amintiri plăcute şterge orice urmă de oboseală sau de supărare. Cu atâtea experienţe aparte pregătite de organizatori şi de artişti deopotrivă, nu e de mirare că un weekend pe domeniul Ştirbey e urmat de o perioadă obligatorie de reajustare la viaţa de zi cu zi.

Podul

Baloane de săpun

Magia Summer Well începe cu primul pas făcut pe aleile umbrite ale domeniului, unul dintre cele mai frumoase şi mai bine păstrate domenii boiereşti din aproprierea capitalei. Chiar şi o simplă plimbare pe malul lacului sau printre copacii seculari te poate scoate din ritmul cotidian, însă membrii A.R.C.E.N. au avut grijă să pregătească un tur special, nu doar pe cărările şerpuitoare ale domeniului, ci şi prin istoria sa fastuoasă. Iar pentru o radiografie completă a sfârşitului de secol XIX, aveai nevoie doar de puţin curaj şi o vizită la centrul de echitaţie.
Read More »Been there, liked that: Summer Well 2015