Descoperă arta urbană din oraș în tururile ghidate Street Art București

tururile ghidate Street Art București

Înscrie-te gratuit în tururile ghidate Street Art București și descoperă arta urbană din oraș

Descoperă poveștile unora dintre muralele pe care le apreciezi sau pe care încă nu le cunoști, află mai multe despre artiști și perspectiva lor despre spațiul public. Ghizii de la Open Doors Travel te vor provoca să experimentezi arta contemporană și să conectezi istoria și dinamica orașului prin artă. Vei găsi cu siguranță locuri perfecte pentru fotografii și vei afla prima/ul despre noile intervenții pe care pregătim prin proiectul Street Art Bucharest. 

Vino cu prietenele/ii tăi și descoperă Bucureștiul dintr-o nouă perspectivă!

Tur ghidat I – 29 August 2021, de la orele 17:00

Tur ghidat Street Art Bucuresti 29 August

Tur ghidat II – 18 Septembrie 2021, de la orele 17:00

Tur ghidat Street Art Bucuresti 18 Septembrie

Tur ghidat III – 15 Octombrie 2021, de la orele 17:00

eveniment fb

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Rezervă locuri completând formularul de mai jos sau trimițând un e-mail la adresa info@saveorcancel.tv, specificând la care dintre cele 3 tururi vrei să participi, numele, un număr de telefon și, dacă este cazul, câte persoane te însoțesc.

Turul se desfășoară în spații publice, în aer liber. Participanții trebuie să păstreze o distanță de 1,5 m față de alte persoane din grup și să respecte toate regulile de siguranță aplicabile. Ar fi bine să ai apă, încălțăminte confortabilă și un produs de dezinfectare pentru mâini.

Urmărește microsite-ul proiectului pentru a fi la curent cu activitățile plănuite pentru perioada următoare și pentru a te implica: https://feeder.ro/streetartbucuresti

Street Art București creează cinci intervenții artistice în spații publice din cartiere, împreună cu artiști apreciați, cum sunt Serebe și Pisica Pătrată, lansează două apeluri deschise pentru artiști și fotografi, oferă tururi gratuite, publică un album și o hartă de artă urbană, și prezintă concluziile proiectului într-o expoziție de de grup, în luna Octombrie, în București. 

Toate activitățile și produsele programului Street Art București sunt gratuite.

Street Art București este un proiect cultural creat de Save or Cancel.

Proiectul a fost co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraș deschis 2021

Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiȘcoala Gimnazială Specială Nr. 9Centrul Național al Dansului București, The Institute

Parteneri media: Zeppelin, Igloo, Iqads.ro

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Leave a reply (we review all comments)