Serebe x Street Art București la Școala Gimnazială Specială Nr 9 (foto + video)

Serebe x Street Art Bucuresti la Scoala Gimnaziala Speciala Nr 9

Iată o serie de imagini și un mic video care prezintă intervenția artistică creată de SEREBE la Școala Gimnazială Specială Nr. 9, în cadrul proiectului Street Art București

Cu ocazia începerii noului an școlar, Street Art București a invitat-o pe SEREBE să picteze la Școala Gimnazială Specială Nr. 9, implicând o parte dintre elevii școlii în realizarea intervenției artistice, care încercă să adreseze teme precum integrare, speranță și comunitate.

Serebe a lucrat foarte repede și, în doar două zile, a reușit să încheie noua intervenție artistică, compusă din două picturi murale, care marchează cele două zone de acces în școală. Atât copii, cadrele didactice, personalul, cât și trecătorii păreau că se bucură să vadă desenul plin de optimism, veselie și culoare, realizat de Serebe.

În cadrul atelierului de street art susținut de Serebe, elevii au avut ocazia să descopere tehnici de lucru cu spray-ul și, inspirați de lucrarea pictată de Serebe, să extindă intervenția cu propriile creații.

Seria de intervenții artistice Street Art București, realizate în spații publice din cartiere, îți propune să descoperi orașul prin intermediul lucrărilor de artă expuse în spațiul public.

În curând lansăm un nou apel deschis pentru fotografii de artă urbană, iar persoanele pasionate de explorări urbane și de street art pot participa gratuit la următorul tur ghidat.

Harta Street Art București

Street Art București este un proiect cultural creat de Save or Cancel.

Proiectul este co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraș deschis 2021

Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiȘcoala Gimnazială Specială Nr. 9Centrul Național al Dansului București, The Institute

Parteneri media: Zeppelin, Igloo, Iqads.ro

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads