drone

Soundsphere.ro revine cu un dublu release

soundsphere_7_cover

soundsphere 7

Classic & jazzy beats, experimental si uptempo electronica, cu un strop de lo-fi si spatiu electric. Artwork: Lia Stefanescu

Proiectul autohton Soundsphere.ro revine cu un dublu release, o colectie de piese construite din acelasi pachet de sunete, de catre o echipa de producatori din Romania, SUA, Japonia, Danemarca, Franta, Germania, Suedia, Olanda si alte tari. Compilatiile pot fi descarcate gratuit, in format digital, de pe pagina de bandcamp a proiectului si in curand si de pe pagina netlabel-ului DaP Station din SUA.
Read More »Soundsphere.ro revine cu un dublu release

feeder insider w/ Atouck [ro]

feeder insider w/ Atouck [ro]

Atouck este Andrei Barbu. producător, dj şi promotor al muzicii de calitate. Cariera sa muzicală a început în anul 1999, când, împreună cu Vali Umbră (Subcarpaţi) a înfiinţat OSP, o trupă de hip-hop bucureşteană cu multe performance-uri live. Anul 2004 l-a găsit experimentând cu producţii proprii ambient, trip-hop, drone, breaks şi drum and bass, iar din 2009 a deschis un dialog nemijlocit cu publicul său, devenind dj.

Proiectul Soundsphere a luat naştere în toamna lui 2012, şi este ideea lui Atouck de a uni producţii ale prietenilor săi, realizate pornind de la acelaşi sample pack, într-o compilaţie lansată la labelul DaP Station (US) şi pe site-ul soundsphere.ro. Succesul primului release a atras artişti internaţionali iar acum Soundsphere a ajuns la numărul 5, lansat pe 27 septembrie 2014, la Galeria IX. Ne bucurăm să îl avem că invitat pe Atouck în insiderul de săptămâna aceasta.

Read More »feeder insider w/ Atouck [ro]