DJ Marika – “From The Future, From The Past” LP [Selectro]

DJ Marika - "From The Future, From The Past" LP [Selectro]

DJ Marika a lansat primul sau album “From The Future, From The Past” – disponibil pe toate platformele digitale!

DJ Marika

Bucuresti, 5 februarie 2024: Pionierul muzicii electronice Florin Marica, cunoscut și sub numele de DJ Marika, a lansat recent primul său album, sub label-ul sau Selectro. Intitulat ‘From The Future, From The Past’, albumul este mai mult decât muzică, reprezentând o mișcare strategică în cariera sa și dezvăluind o latură sofisticată și matură a viziunii sale artistice.

Cu 11 piese care acoperă genuri de la ambient, dub și breakbeat la tech house, această colecție eclectică se adresează tuturor iubitorilor de muzica electronica – fiecare piesă este o poveste unică care te invită să faci parte din călătorie.
Artiști invitați fantastici precum Suie Paparude, Silent Strike, Emmah Toris, Unu’, Junkyard, The Speakers și talentatul Lexx Groove s-au alăturat proiectului, aducând magie intr-o colectie de sunete pe toate gusturile.

“Titlul albumului, ‘From the Future, From the Past’, se referă la trecutul meu, prezentul și viitorul. Sunt piese începute în trecut, care acum au găsit o finalitate, și, într-un fel, pot fi văzute ca semnale trimise către viitor. Vom vedea ce va aduce, dar eu cred că viitorul sună bine,” a declarat DJ Marika.

Iar viitorul va aduce un nou album si noi colaborari surprinzatoare, atat pentru label-ul Selectro cat si pentru alte label-uri cu care DJ Marika a colaborat de-a lungul carierei muzicale.

“Planuri de viitor? Am început să fac un remix pentru ROA, și încet-încet mă gândesc la al doilea album. Piesa cu Electric Brother este aproape gata, și urmează câteva colaborări interesante, mai ales din zona alternativă. În plus, mă ocup de munca la radio, de labelul Selectro, și de alte colaborări cu diferite labeluri,” a detaliat DJ Marika.

Ca DJ, producător și promotor, Florin Marica a avut un rol crucial în conturarea scenei de muzică underground din România în anii ’90. Finalist al prestigiosului Heineken Music Thirst, și-a demonstrat talentele orchestrând evenimente revoluționare timp de peste 15 ani, aducând împreună DJ-i, producători locali și internaționali și show-uri live captivante pentru experiențe de neuitat, oferind totodată o oportunitate semnificativă tinerilor talente de a se prezenta și promova.

Sub stindardul Selectro, Marika a creat o scenă unică, combinând talentele locale și nume sonore globale, prezentate cu fast la prestigiosul festival de muzică Sunwaves (SW8/SW10). Brandul a primit recunoaștere, obținând distincția prestigioasă “Cel Mai Bun Concept pentru o Serie de Petreceri din România” la Nights Awards în 2010 și 2011.

Și asta nu este tot. Emisiunile sale de radio și munca sa la Atomic TV au marcat, de asemenea, o eră revoluționară. Abilitățile sale de DJ și brandul Selectro s-au transformat într-o casă de discuri în 2017, oferind release-uri electronice eclectice incredibile și consolidându-și influența durabilă în muzica electronică globală.

Albumul ‘From the Future, From the Past’ poate fi ascultat si descarcat online de pe urmatoarele platforme:

Pentru a ramane la curent cu activitatea lui DJ Marika, iubitorii de muzica electronica il pot urmari pe platformele de socializare.

DJ Marika:
https://www.facebook.com/djmarikaofficial/
https://www.instagram.com/djmarikaofficial/

Selectro Records:
https://www.facebook.com/SelectroPage/
https://www.instagram.com/selectro_records/

Leave a reply (we review all comments)