Selectro – Marika’s new label

Selectro – Marika’s new label 

”Salutare! Vreau să va rapesc un moment să va anunț că am decis să-mi deschid propriul label. Cred că a sosit momentul pentru asta. Numele este, desigur, Selectro, pentru că avem o istorie împreună în cluburi, festivaluri și radio. Voi lansa muzică altor artiști, precum și productii si proiecte personale. De la Underground House la Techno, va exista ceva pentru dancefloor, precum și muzică specială pentru suflet” – Marika

Selectro este, în principiu, o selecție de muzică electronică bazată pe nevoile audientei, care insa pastreaza lumina reflectoarelor pe cei mai importanți artisti români. Având un conținut care a trecut prin multe schimbări în timp, Selectro și-a câștigat repede prestigiul și a devenit un produs care a fost “exportat” in cluburile din București. În 2010, Selectro este invitat să organizeze o scenă proprie, cu oaspeți locali și străini, pe platforma Festivalului Sunwaves.
În 2010 și 2011, Selectro obține premiul pentru “Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din România” la Premiile Nights.ro.
Cu câțiva ani în urmă, a debutat la postul de radio Activ FM. Show-ul a intenționat să fie unul interactiv de la bun inceput, difuzând live guest performances. După ce Selectro a devenit cu desăvârșire “exportabil”, show-ul a fost lansat de Dance FM – păstrând încă accentul principal asupra artiștilor români.

Lansarea oficială a labelului Selectro va include un material eclectic tech house semnat de DJ Marika. Pachetul va include remixuri de la Dan Walter și THULE.

Data de lansare oficială: 15 septembrie 2017

Preview: https://soundcloud.com/selectro-official/sets/dj-marika-break-point-out-soon

DJ Marika @Selectro:
https://soundcloud.com/selectro-official/marika-selectro-dance-fm-021/
Dan Walter @ Selectro:
https://soundcloud.com/selectro-official/dan-walter-selectro-dance-fm16
Thule @ Selectro:
https://soundcloud.com/selectro-official/thule-selectro-dance-fm008

Leave a reply (we review all comments)