(ANULAT) Captain Recluse // 11plus1

Captain Recluse:: 11plus1

Captain Recluse // 11plus1

 

„Un Summit NATO-UE-ONU cu temele ”democrație vs. dictatură” și ”capitalism vs. comunism”, sponsorizat de Mafie, trebuie să înceapă după-amiază. Organizatorul desemnat anunță, la prânz, că vrea să demisioneze pentru a deveni artist vizionar – Captain Recluse. În acest context, el este vizitat de demoni, dar și de îngeri.”

CAPTAIN RECLUSE

Regie, text, sound & video design: Cristian Fierbinteanu

Voci din off: Iulian Tănase, Bogdan Stamatin, Alex Raptis, Paul Dunca, Dan Michiu, Jean-Lorin Sterian, Maria Fierbinteanu
Muzică: Fierbinteanu, Alex Bălă
Light Design: Alexandros Raptis

Cu Cristian Fierbințeanu, Cristina Lilienfeld, Smaranda Găbudeanu/Andreea Belu.

Spectacol conceput/produs de Cristian și Gabriela Fierbințeanu și co-produs de PETEC, din București.

Captain Recluse este o piesă de teatru contemporan, pe teme politce, sociale și de arhitectură instituțional-diplomatică, toate tratate în cheie neoabsurdă.

Într-un viitor fantastic – dar foarte posibil – întreaga omenire participă la un miting uriaș, în timpul căruia își scandează nemulțumirile. Din cauza lipsei de organizare, mesajul oamenilor nu poate fi înțeles. Cu toate acestea, politicienii, diplomații, ideologii și sindicaliștii, moderați de presa aservită, sunt puși de Mafie, în timpul Summitului, să rezolve probleme umanității. Soluția propusă este ridicol-absurdă.

 

**spectacol prezentat în cadrul programului 11plus1 independent/ contemporan derulat de Teatrul Național “Marin Sorescu” în stagiunea 19/20.

 

Prețul biletelor este 25 (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 24 lei pe platforma online: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/754

 

Contact Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677
Program:
Luni-Vineri 11:00-19:00
Sâmbătă-Duminică 12:00-19:00

Leave a reply (we review all comments)