Dolofana stea căzătoare – spectacol lectură

Dolofana stea căzătoare - spectacol lectură

Spectacol lectură – DOLOFANA STEA CĂZĂTOARE
de Julia Penner și Andreas Wrosch

Producători: Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului & Centrul Replika

Regie: Radu Apostol
Traducere: Ciprian Marinescu
Distribuție : Virgil Aioanei, Viorel Cojanu, Gabi Costin, Carmen Florescu, Silvana Negruțiu

Limită de vârstă: 6+

INTRARE LIBERĂ pe bază de rezervare la centrulreplika@gmail.com / 0732 101 860 / 0787 714 551

Stelele căzătoare există ca să îți pui dorințe – toată lumea știe asta! Prin urmare, Rudy, în vârstă de opt ani, și cel mai bun prieten al său, un animal de pluș numit Hamster, asteaptă într-o poiană apariția stelelor strălucitoare pe cerul nopții. Rudy nu vrea nimic mai mult decât ca mama lui care murise să se întoarcă acasă. Dintr-o dată, o stea căzătoare se izbește cu viteză de pământ chiar lângă Rudy și Hamster. Este Schnuppy, micuța stea dolofană. Încercarea lui Schnuppy de a lumina pe cerul nopții a eșuat, deoarece unghiul dintre pista de decolare și cea de sosire era prea mic. Echipat cu uscător de păr, Rudy și Hamster încearcă acum să-l facă pe Schnuppy să lumineze. O piesă despre prietenie, rămas bun, curaj, shake-uri de lapte din Calea Lactee și unghiul perfect de cădere a stelelor.

—————————————————————————
Spectacolul lectură este programat în cadrul proiectului „Păcală nu-i. Noi realități teatrale pentru copii și adolescenți“, proiect organizat de Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului și Centrul de Teatru Educațional Replika, cu sprijinul Goethe-Institut, al Platformei Internaționale de Teatru București, al Centrului Cultural German din Timișoara, al Primăriei Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Leave a reply (we review all comments)