Recomandările ursului feeder pentru săptămâna aceasta

  • by
recomandările ursului feeder

Mini-vacanța de săptămâna aceasta oferă multe oportunități interesante de a petrece timpul atât în București cât și în alte orașe. Ursul feeder face o pauză din turneul de căutat bârloguri și se întoarce cu un sac plin de recomandări atât pentru activități outdoor dar și articole numai bune de citit de pe feeder cu o ciocolată caldă în mână.

[kleo_divider type=”full|long|double|short” double=”yes|no” position=”center|left|right” text=”RECOMANDĂRI EVENIMENTE” class=”” id=””]

URBASM Festival. Un nou festival și-a făcut apariția în București. UR.BASM este un festival de muzică și întâmplări urbane la care sunteți invitați să luați parte în perioada 29 noiembrie și 4 decembrie.

Interval 100. Pentru cei din Cluj, o nouă ediție Interval va avea loc de miercuri până duminică iar muzica va merge non stop timp de minim 120 de ore.

Petre Inspirescu, Ion Ludwig, Lizz la Club Midi. Al doilea eveniment pe care îl recomandăm din Cluj este petrecerea cu un line-up de excepție de la Midi.

5 [deneuitat]. Ce-ar fi vacanța fără o excursie la munte? Cei de la Underground Romanian Sound vă invită la 5 nopți de neuitat la Inside Bar Bușteni acolo unde petrecerea se va termina după principiul last man standing.

1472219404967-dumpfm-xdeath-animatie2

Paul Dunca live performance @ Expoziția Teatrul de vară Capitol la ARCUB. Paul Dunca și #FLUID vor încheia expoziția-concluzie a evenimentelor și campaniei Save or Cancel din acest an pentru Teatrul de vară Capitol.

Deschiderea Galeriei Labirint. Joi, 1 Decembrie, se deschide Galeria Labirint. Pentru prima oară, arta de stradă comunică public într-un spațiu destinat exclusiv acestei culturi urbane, deschisă către colaborarea mai multor funcțiuni.

Filmele LUX la Cinema Elvira Popescu. În perioada 1-4 decembrie la Cinema Elvira Popescu vor rula 10 filme românești, sau cu participare românească, care de-a lungul celor 10 ani au făcut parte din selecția oficială a Premiilor LUX.

ADHD Cromatic la Urban Collectors. Imaginația lui Serebe, o artistă din București, nu încape pe un singur suport și vă puteți convinge singuri de acest lucru vizitând expoziția de la Urban Collectors.

Paolo Profeti European Collective la ARCUB. Paolo Profeti, saxofonist și compozitor italian ce a devenit în ultimii ani o parte integrantă a scenei românești de jazz, prezintă „Paolo Profeti European Collective – ELETTRICO”, pe 3 decembrie, ora 19.30, la ARCUB în cadrul programului curatoriat de Lucian Ban – Artist In Residence.

[kleo_divider type=”full|long|double|short” double=”yes|no” position=”center|left|right” text=”SĂPTĂMÂNA ACEASTA PE FEEDER” class=”” id=””]

polls-best-release-2016

POLL: Vote the best release of 2016!

Înainte să mergeți la festivalurile ce urmează zilele acestea, votați release-ul preferat din 2016.

simina-grigoriu-postnews-1000x1000-01

feeder insider w/ Simina Grigoriu

Simina Grigoriu ne povestește despre studio-ul ei, cum și-a schimbat stilul după pauza luată pentru că a fost însărcinată, despre scenele underground din București și Toronto dar și multe altele.

108-hrms-01

feeder sound 108 mixed by HRMS

Vineri vă așteaptă un nou episod feeder sound pentru a continua weekend-ul prelungit așa cum se cuvine.

elsvrec028_cover

Review: Slavaki – Escalator EP

Mâine vei găsi un review pe feeder.ro despre ultimul release semnat Slavaki, deținătorul Elusive Records într-un release vinyl-only limitat la 300 de exemplare.

4foto-alex-boghian-made-in-ro

Lista cu târguri de design Decembrie 2016

Crăciunul este aproape și suntem siguri că vreți să fiți creativi în privința cadourilor de anul acesta așa că pregătim pentru voi o listă cu târgurile de Crăciun creative.

barlog-pt-urs-gif

Bârlogurile ursului feeder în perioada iernii

Ursul feeder caută adăpost pentru perioada rece. Câteva locuri din București au sărit în ajutor și cum niciun gest frumos nu rămâne nerecompensat, ursul aduce cu el în bârlogurile sale din iarnă noul număr feeder insider booklet.

1-jai-mures-1038x692

Noul J’ai Bistrot din Tg-Mureș, gazdă pentru ursul feeder

V-am zis că ursului feeder îi place să călătorească, nu? După București și Timișoara, următoarea oprire este la Târgu Mureș, acolo unde recent s-a redeschis cu un vibe fresh noul J’ai Bistrot, fratele mai mare al celui din București.

embroidered-jacket-2

Next: feeder insider w/ Francesca Lombardo

Înainte să mergeți să o ascultați sâmbătă la Romexpo în cadrul UR.BASM, mâine veți putea citi un interviu cu Francesca în care am vorbit despre gig-ul din București, începuturile carierei și alte lucruri interesante.

feeder-insider-animat

feeder insider booklet #02

feeder insider booklet #02  este o publicație independentă care vă provoacă să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură, împreună cu SaddoPrimărieBrosmindLivia ColojiGus GusKarim RashidTokyotoysIoana SiseaYomsnilJulie MarghilanoThe ModelBorusiadeOlga Ziemskași Roman Tolici, într-o ediție limitată de 500 de exemplare.

Puteți găsi rezerva secretă de booklet-uri a ursului aici.

Words by Vlad Dumitrescu
Photos Feeder.ro, Simina Grigoriu, Francesca Lombardo, Designist.ro, J’ai Bistrot, deejay.de

Leave a reply (we review all comments)