Descoperă noul magazin online feeder.ro

  • by
feeder.ro shop welcome

Descoperă noul magazin online feeder.ro/shop

A sosit momentul abstract în care feeder.ro lansează magazinul online de curiozități.

Descoperă în shop-ul feeder.ro “all the bear necessities“: tricouri, sacoșe, cărți poștale, stickers, reviste, art toys și ghidul turistic alternativ. Produsele sunt rezultate ale proiectelor și campaniilor curente: feeder.ro, Cinema / Teatrul de vară Capitol și Un-hidden Bucharest, realizate în colaborare cu unii dintre cei mai remarcabili și activi artiști super contemporani. Ne bucurăm să te anunțăm că alături de 🐻ursul feeder insider, poți găsi în shop seria limitată de jucării 🐱Pisica Pătrată x Un-hidden Bucharest.

Iată primele exponate din magazinul virtual.

 

un-hidden bucharest street art map shop feeder.ro

UN-HIDDEN BUCHAREST Street Art Map

Un-hidden Bucharest este un proiect cultural produs de Save or Cancel prin feeder.ro, de regenerare urbană conceput ca o serie de 3 semnale urbane / intervenții în spațiul public și de promovare a cunoașterii și explorării acestuia prin artă. Ediția pilot din 2017 a produs o hartă online și un print A2 cu 24 de locuri publice în care bucureștenii și turiștii pot găsi lucrări artistice independente, dintre care 3 astfel de spații sunt gazda intervențiilor artistice realizate în cadrul proiectului: Mary Stroe aka Skinny bunny la Sala Omnia // Pisica Pătrată, Sorina Vazelina și Primitiv Print la Lente // VJ VLC la Cinema Marconi. Prima ediție tipărită a traseului prezintă 24 noi intervenții artistice în spațiul public; ediție limitată – 230 de hărți. Varianta online, conține 34 de lucrări și poate fi accesată aici.

 

shop feeder.ro banner

PISICA PĂTRATĂ x UN-HIDDEN BUCHAREST ART TOYS COLLECTION

Alexandru Ciubotariu aka Pisica Pătrată este unul dintre cei mai apreciați ilustratori și muraliști din România și unul dintre artiștii cu care colaborăm cu drag în proiecte ca Cinema / Teatrul de vară CAPITOL și Un-hidden Bucharest. Ne bucurăm să te anunțăm că în shop poți găsi o serie de art toys unicat, timide, confuze sau speriate și haioase, în același timp. Află povestea fiecărui personaj, în curând.

 

shop feeder.ro banner

CINEMA / TEATRUL DE VARĂ CAPITOL

Programul cultural multianual propus de către Save or Cancel are ca scop o campanie de conștientizare și sensibilizare a publicului larg față de potențialul patrimoniului național abandonat, cu accent pe “Cinema / Teatrul de vară CAPITOL și posibilitățile transformării acestui spațiu într-un hub modern dedicat culturii și artelor contemporane.

În shop poți găsi produse atipice, create pentru campanie, precum CAPITOL booklet #01 și #02, postere, tricouri și tote bags serigrafiate manual, cărți poștale și stickersCAPITOL booklet #02 a fost lansat în cadrul conferinței CAPITOL Talks 2/4, în octombrie 2017, găzduită împreună cu Calup la noul centru Hub A. Publicația prezintă informații despre ansamblul monumentelor, un rezumat al studiului istoric și o recapitulare a activităților și evenimentelor care, în ultimii 9 ani, au scopul de a reactiva memoria colectivă și de a reintegra CAPITOL în circuitul public. Cu un design semnat Acme Industries și serigrafiate manual de către Octav Avramescu, tricourile și tote bag-ul SAVE CAPITOL, sunt confecționate din bumbac 100% și reprezintă o modalitate prin care poți arăta că susții campania.

 

shop feeder insider

FEEDER INSIDER E-BOOK & BOOKLET #01 #02 #03 #04

feeder insider este o serie de interviuri publicata saptamanal pe feeder. Interviurile explorează universul muzicii și al artelor vizuale în timp ce conectează artiști locali cu scena creativă internațională. Pentru a extinde dialogul dintre public și artiști, echipa feeder declanșează discuții pline de inspirație în mediul artistic contemporan. Concluzia proiectului se materializează sub forma unei reviste publicată atât în variantă digitală cât tipărită, cuprinzând cele mai interesante interviuri publicate în cursul anului.

 

2017 E-BOOK #04

feeder insider e-Book #04 este cel mai recent produs feeder, publicat recent, pe data de 22 Noiembrie 2017.

Selecția de artiști Miss Kittin [NobodysBizzness], Subban [One Records], Saint MachineAeul, Alexandra [Melliflow], Denis Kaznacheev [Rotate], Mona Nicoară [fARAD], Butch [People & Machines], Erwin Olaf, Hedof, Simina Grigoriu [Kuukou Records], Livio & RobyFrancesca Lombardo [Echolette] and Livia & Reg.

BUY / read #04 www.feeder.ro/e-book-4

 

2016 E-BOOK #03

You’re one click away from one of the most thought-provoking insiders. The feeder insider e-Book #03 features: Angela Ciobanu, Sorina Vazelina, Dragoș Motică (Ubikubi), Rubi [CMYK], Nastia, Paul Dunca, PremieskuPisica Pătrată, Salomé Calvino, Oana, Vhils, RIZI, Aural Eye and Vika Tonu.

Buy your happiness #03 www.feeder.ro/e-book-3

 

2015 E-BOOK & Booklet #02

Ediția tipărită a bookletului anual feeder insider #02 a fost realizată într-un tiraj de 500 de exemplare. După o lungă serie de apariții în cadrul Romanian Design Week și expoziții feeder insider art & sound la Kube, Lente și Palatul Universul, 🐻ursul feeder s-a împrietenit cu o mulțime de artiști locali și internaționali.

Această ediție prezinta interviuri cu: Saddo, Primărie, Brosmind, Livia Coloji, Gus Gus, Karim Rashid, Tokyotoys, Ioana Sisea, Yomsnil, Julie Marghilano, The Model, Borusiade, Olga Ziemska and Roman Tolici.

Check out #02 www.feeder.ro/e-book-2

 

2014 E-BOOK & Booklet #01

Prima ediție a seriei de interviuri a fost lansată online sub forma unui e-Book dar și într-o serie tipărită într-un tiraj limitat de 50 de exemplare. Toate revistele au fost distribuite în cadrul evenimentului de lansare care a avut loc pe 20 Decembrie 2014 la Eden.

Prima ediție prezintă interviuri cu: Liar, Golan, Miss I, DJ Vasile, Lilith, Marcus Price, And.id, Ada Kaleh, Christian S and BOg.

The first #01 www.feeder.ro/ebook

 

 

Îndrăznește și adaugă în coș sau wishlist produsele care îți plac. 🛒

 

 

Words by: Cristina Popa (random) & Andrei Racovițan (ubic)

feeder.ro shop welcome

Leave a reply (we review all comments)