constanta

POLL: Plaja Corbu, în topul celor mai curate 10 plaje din lume… sau nu?

  • by

Plaja Corbu, în topul celor mai curate 10 plaje din lume... sau nu?

Am primit un pont pe adresa redacției despre un articol care plasează Plaja Corbu pe locul 4 în topul celor mai pristine plaje din lume.

Cât de curată ar putea fi?

Am vizitat-o pentru prima dată în 2013 și din nou anul trecut, întorcându-mă din Deltă. Trecând prin Vadu, nu poți să nu observi bazinele Întreprinderii de Read More »POLL: Plaja Corbu, în topul celor mai curate 10 plaje din lume… sau nu?

Obie Platon - Platonic Forms Story - Festivalul Walk&Talk Azores 2014, detaliu

Obie Platon: Murale și intervenții urbane în România, Europa și China

  • by

Obie Platon: Murale și intervenții urbane în România, Europa și China

Recunoscut în special pentru muralele sale complexe, compuse dintr-o varietate de simboluri și geometrii inspirate din arhitectura și haosul orașului, Obie Platon a dezvoltat în ultimii 14 ani cinci personaje ce corespund formelor platonice și au la bază elementele de apă, foc, aer, pământ, respectiv universul. Recent, personajele sale au depășit spațiul urban românesc, artistul fiind implicat în proiecte de artă murală, evenimente și festivaluri internaționale de street art din Germania, Ungaria, Portugalia și China.Read More »Obie Platon: Murale și intervenții urbane în România, Europa și China

update: Campania de crowdfunding pentru CaziNOU are 99 de susținători!

Campania de crowdfunding pentru CaziNou: susține un proiect care redeschide Cazinoul între 1 și 10 august

CALUP a lansat pe platforma crestemidei campania de crowdfunding pentru CaziNou, cu scopul de a implica publicul larg în proiectul de redeschidere a Cazinoului între 1 și 10 august și de a reafirma clădirea emblematică a litoralului ca simbol cultural comun, printr-o acțiune concretă.

Costul lucrărilor de igienizare și de stopare a degradării actuale a clădirii se ridică la 10.000 euro (44.000 RON), sumă minimă care ar trebui atinsă până pe 13 iulie, data la care ia sfârșit campania de crowdfunding. Aceste lucrări de reabilitare sunt absolut necesare pentru ca accesul publicului în clădire pe perioada proiectului să se facă în toate condiții de siguranță.

Suma de 10.000 euro reprezintă o investiție pentru oprirea degradării spațiului, asigurarea zonelor aflate în stare critică, repararea golurilor în pardoseli și acoperiș și rebranșarea la apă și la curent electric a clădirii.

Cazinoul devine, din păcate, din ce în ce mai fantomatic. Acțiunea CALUP vrea să arate că nu trebuie să asteptam ca altcineva să facă un gest care să conteze, ci să-l făcem cu toții. Printr-o donație minimă vă puteți număra printre susținătorii proiectului, confirmând locul simbolic al Cazinoului pentru noi toți. Fiecare dintre noi contează în construirea unei comunităti care, alături de Calup, își dorește redeschiderea Cazinoului pentru public și face ceva pentru asta.” – Cristiana Tăutu, Calup

Până la trimiterea acestui comunicat, echipa CaziNou este formată din 60 de oameni. De la lansarea campaniei de crowdfunding, 99 de oameni au donat 10.090 ron.

Toți cei care vor să susțină proiectul pot dona începând de la o sumă minimă de 20 RON. Acces la campania de crowdfunding: CaziNOU

Clădirea-simbol a litoralului românesc își poate redeschide porțile pentru publicul larg între 1 și 10 august. CaziNou este un proiect de reactivare urbană și socială Read More »update: Campania de crowdfunding pentru CaziNOU are 99 de susținători!

Nightvision 4

  • by

Nightvision 04 Saturday, 13.09.2008 h 21:00 The Fish Bd. Tomis 12(Peninsula) Constanta www.thefish.ro

Vecinii

  • by

Vecinii Ovidiu si Alina Fenes Vernisaj: Sambata, 6 Septembrie h19:00 Expozitie: 6 Septembrie – 7… Read More »Vecinii

Fresh the Funkster

  • by

H20 Surf Club 5iulie – 21:00 h Intrarea libera / ALN Studio – Constanta

The Fish 1 year party

  • by

The Fish Art Music Sanctuary Saturday, May 31st h 21:00 Bdul. Tomis, 12, Constanta