My Grandma’s Backyard la Constanta

mgb-ct

MGB Editia a Xa
Constanta face cunostinta cu MGB

Cand: 27 si 28 iunie, ora 12.00-19.00
Unde: Hotel Palace, str. Remus Opreanu, 5-7, port Tomis
Intrare: libera

La cea de-a zecea sa editie, gradina bunicii poposeste pe tarmul Marii Negre, pentru a raspandi spiritul unic al celui mai important targ vintage si new fashion din Romania. Editia de fata se intoarce un pic la originile sale vintage, punand accent pe piese unice de vestimentatie si accesorii cu o puternica personalitate.

La initiativa CTLife.ro, Constanta este cel de-al treilea oras in care isi face aparitia caravana My Grandma’s Backyard aducand cu ea cei mai importanti creatori prezenti pana in prezent la targ. Astfel, printre cei 20 de participanti se numara Chouchou.ro, evintage.ro, Coca Zaboloteanu, Dana Marijuana, Fandacsia.ro, precum si cateva nume cu rezonanta locala.

Cele doua editii in deplasare sunt doar inceputul unei initiative de extindere a fenomenului MGB, urmand ca in viitor tot mai multi designeri sa se reuneasca si sa isi faca cunoscute creatiile in intreaga tara sub cupola My Grandma’s Backyard.

Despre My Grandma’s Backyard
MGB este primul şi cel mai important târg de haine, accesorii şi obiecte art deco create de tineri artisti din România. După doi ani de existenţă şi noua ediţii la activ, MGB poate spune că a participat la promovarea unui nou stil şi a unei noi abordări a modei, precum şi a designerilor ce îl reprezintă. Printre numele care au participat în mod regulat la MGB se numără: George Enache, Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, Zasha, Fandacsia, Naïve Design, Andreea Badala, Arina Varga, Adelina Balut, E-vintage, etc.

Fiecare ediţie a adus ceva nou, astfel încât târgul este cunoscut şi datorită inovaţiilor cu care surprinde publicul în mod permanent.

2 thoughts on “My Grandma’s Backyard la Constanta”

Leave a reply (we review all comments)