bristol

Marking the last ever season of Bristols In:Motion

BREAKING NEWS: BRISTOL IN:MOTION WILL HOST ITS LAST EVER SEASON – FULL LINES UPS ANNOUNCE FOR 10TH EDITION

Marking the last ever season of Bristols In:Motion Website: bristolinmotion.comFacebook: https://www.facebook.com/BristolinMotion/Insta: https://www.instagram.com/bristolinmotion/Twitter: https://twitter.com/bristolinmotion Having already announced a handful of mammoth… Read More »BREAKING NEWS: BRISTOL IN:MOTION WILL HOST ITS LAST EVER SEASON – FULL LINES UPS ANNOUNCE FOR 10TH EDITION

Track review: Tricky feat. Francesca Belmonte – Something in the Way

Reviewed/Considered that: Tricky feat. Francesca Belmonte  - Something in the Way

O urmare a albumului False Idols realizat exclusiv de Tricky este proiectul de studio care îi poartă numele – Adrian Thaws. Lansarea a avut loc în 2014, iar idee din spatele titlului este aceea de a ne dovedi că nu prea știm mare lucru despre Tricky. Vocalista care predomină piesele ultimei producții este Francesca Belmonte, care a reușit prin colaborarea cu Tricky să își prepare chiar ea propriu album – Anima, care se va lansa la Londra în luna iunie a acestui an. La fel cum de multe ori lumea a pus degetul pe albumele lui Tricky și a exclamat ”That’s Tricky” doar pentru a se nedumiri la apariția următorului, așa și eu scriu despre trip-hop, stil poate irecurabil pentru unii.

Titlul release-ului l-am mai auzit cel puțin de trei ori până acum, odată cu Nirvana în 1991, apoi la Tricky pe albumul Blowback (2001) ca și cover pentru Nirvana cântat împreuna că Hawkman (Garrison Hawk), a treia oară fiind  chiar pe ultimul album Tricky – Adrian Thaws. Alegerea celei de-a treia cu numărul trei pe album, de ce?

Nirvana – Something in the way (1991)
Read More »Track review: Tricky feat. Francesca Belmonte – Something in the Way