feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rezidența21 | Concerte BRAȘOV x Sagan UMMO x Andy Tziouras în Brașov, Cluj-Napoca și București

Sat, 8 Feb 2020 ⏐9:00 pm - 2:00 am

Rezidența21 | Concerte BRAȘOV x Sagan UMMO x Andy Tziouras în Brașov, Cluj-Napoca și București

Rezidența21 | Concerte BRAȘOV x Sagan UMMO x Andy Tziouras în Brașov, Cluj-Napoca și București

Rezidența21, prima inițiativă MATKA dedicată artelor performative ia startul în februarie cu concerte ale artiștilor spanioli Brașov, Sagan Ummo și Andy Tziouras în București, Brașov și Cluj-Napoca

București

3 februarie 2020

Rezidența21 este o rezidență de creație dedicată artelor performative, care încurajează experimentul și susține cercetarea și producția de muzică independentă. Noua inițiativă propusă de Asociația MATKA urmărește să sprijine artiști deja activi pe scena de muzică independentă, dar și să descopere noi talente în domeniu, oferindu-le ocazia să participe la sesiuni de pregătire alături de artiștii invitați în rezidențele de creație.

Proiectul susține, cu sprijinul asociațiilor Blend In Studios și Letea în UNESCO, 6 rezidențe de creație și producție artistică, dintre care 3 în satul Richiș, jud. Sibiu, și 3 în satul Letea (Delta Dunării), jud. Tulcea. Selecția pentru prima ediție îi pune la lucru pe: Brașov (Andreea Irimia) x Sagan Ummo x Andy Tziouras (Spania), Poetrip (Oana Maria Zaharia și Ștefan Botezatu), Corp. (Admina, Chlorys și Cosima von Bülove), Diana Miron, Simina Oprescu și Sillyconductor/Rochițe (Cătălin Matei).

Prima rezidență o aduce pentru a doua oară în România pe artista de origine română, dar care trăiește și lucrează în Spania, BRAȘOV, alături de artiștii spanioli Sagan UMMO și Andy Tziouras, amândoi pentru prima oară în țară. Publicul îi poate întâlni pe artiști la concertele programate în:

  • Brașov @ Visssual (str. Fabricii) – 08.02.2020
  • Cluj-Napoca @ Urania Palace (str. Horea nr. 4) – 14.02.2020
  • București @ Krănuț (Calea Moșilor nr. 91) – 28.02.2020

În cursul lunii februarie se vor lansa și 2 apeluri deschise în urma cărora vor fi selectate 12 persoane pasionate de domeniu, care vor lucra în sesiuni speciale pe două direcții actuale de dezvoltare ale scenei muzicale: muzică experimentală și djing.

Urmărește Rezidența21 pe:

https://www.facebook.com/rezidenta21/
https://www.instagram.com/rezidentza21/

Proiect co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Blend In Studios, Letea în UNESCO, Krănuț, Galeria Suprainfinit, Galeria Mobius, Visssual, Urania Palace, Colectiva Gazette, Spațiul 2/2, Simultan Festival, In Context/Slănic Moldova

Parteneri media: Radio România Cultural, Scena9, FEEDER.ro, Stiri.ong, Revista Atelierul

Details

Date:
Sat, 8 Feb 2020
Time:
9:00 pm - 2:00 am
Event Categories:
, , , , , , , ,
Event Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/170434914307082

Organizer

MATKA
Email:
asociatiamatka@gmail.com
View Organizer Website

Venue

VISSSUAL
VISSSUAL, Strada Fabricii, Brașov, Romania
Brașov, 500075 Romania
+ Google Map
Phone:
+40 771 556 631
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.