feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Line-up SISAF 2021 #Re:Think

Mon, 19 Jul 2021 12:00 pm Sun, 25 Jul 2021 8:00 pm

Line up SISAF 2021

Festivalul Internațional de Artă Stradală din Sibiu (SISAF) anunță debutul ediției a VII-a în 19 iulie și lista de artiști selectați în acest an. Timp de o săptămână se vor realiza o serie de picturi murale cu tema “Re:Think” pe zidurile gri din diferite cartiere ale Sibiului.

SISAF continuă să dea și mai multă culoare orașului. Festivalul, o adevărată platformă de exprimare artistică, facilitează accesul artiștilor de artă stradală la pereți gri care, odată însuflețiți cu forme, culori și mesaje, au puterea să ne transforme starea de spirit de zi cu zi.

Astăzi, Galeria de Street Art în aer liber din Sibiu însumează 96 de picturi murale și peste 9.700 metri pătrați de culoare. Este cel mai amplu demers de acest gen din țară și unul dintre cele mai vizibile proiecte de revitalizare urbană din România, vizibile la nivel internațional.

Lineup-ul SISAF 2021

În urma selecției de proiecte desfășurată în lunile mai și iunie, juriul festivalului a selectat pentru această ediție 11 artiști și grupuri din România, Germania și Republica Moldova, pe baza unor criterii de compoziție, originalitate, stil și adaptare la temă.

Printre cei aleși se numără artiști care ne-au lăsat moștenire și alte lucrări la edițiile trecute – ATOMA (Andreea Toma), Harcea Pacea, Ortaku sau Popescu, dar și unii pe care îi vom vedea în premieră pe schele – Adrian Luță, BTA / Potapov Dmitri din Moldova, Delia Cîrstea, Nasca One din Germania, unu unu unu invers unu și V Light Crew.

Lucrările câștigătoare au fost selectate din cele peste 80 de propuneri de schițe înscrise pentru a fi implementate pe zidurile din oraș. Aproape jumătate din totalul artiștilor sunt români, dar într-o proporție mare s-au remarcat și cei din Italia, Spania, Portugalia, Brazilia, Argentina, Columbia, Mexic, Marea Britanie, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Olanda, Germania și Irlanda.

Sibiu International Street ART Festival este un eveniment organizat de Asociația ART Factory Transilvania și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Organizer

Sibiu International Street ART Festival
Phone:
0738 825 799
Email:
opencall@streetartfestival.ro
Website:
View Organizer Website

Piața Mare, Sibiu

Piața Mare
Sibiu, 550163 Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.