Romanian Street Art – apel deschis pentru fotografie

Romanian Street Art - apel deschis pentru fotografie

Romanian Street Art invită persoanele pasionate de fotografie și de street art să participe la un apel deschis captivant, dedicat imortalizării și promovării artei stradale din spațiul public al României. Prin intermediul acestui apel, participanții sunt încurajați să trimită până la trei fotografii care surprind intervenții artistice din diverse locuri din țară.

În acest apel deschis, fotografiile vor fi evaluate de către public prin voturi anonime, online. Criteriile de evaluare recomandate includ calitatea fotografiei, inovația în alegerea și reprezentarea lucrării fotografiate, precum și relevanța pentru tema apelului.

Organizat de Save or Cancel, cu sprijinul financiar al AFCN, apelul deschis pentru fotografie face parte din programul cultural Romanian Street Art, inițiativă ce își propune să umanizeze spațiile publice prin intermediul artei stradale. Obiectivul acestui apel este identificarea și publicarea a 5 fotografii care să ilustreze diversitatea și originalitatea intervențiilor artistice din spațiul public din România.

Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie, accesează formularul de participare disponibil pe pagina apelului: https://un-hidden.ro/romanian-street-art-apel-deschis-fotografie

Înscrierile sunt deschise până la 10 Mai 2024, ora 23:59.

Află mai multe despre programul multianual Romanian Street Art aici: https://un-hidden.ro/romanian-street-art/

Parteneri: Asociația LaunlocLenteRomexpo

Parteneri media: Amsterdam Street ArtIglooIQadsI Support Street ArtLa pas prin BrașovLitera 9Modernism.roMnogo DeinostiMunteanuRevista AtelierulRevista GolanStreet Art BelgradeThe InstituteZeppelin

Programul cultural multianual Romanian Street Art este produs de Save or Cancel (Cristina PopaAndrei Racovițan) prin feeder.ro și este co-finanțat de AFCN.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Leave a reply (we review all comments)