Care e treaba cu Spice Shop?

spice shop

spice shop

Am observat ca unde locuiesc eu, pe o raza de 100 de metri sunt cel putin 3 magazine “Spice Shop”. Si in general, cam pe oriunde ajung in Bucuresti, dau peste astfel de magazine aparute ca ciupercile dupa ploaie.
Ce e asta? O retea ce a monopolizat distributia de droguri legale? Chiar au atata profit incat sa-si permita atatea spatii inchiriate? Chiar cumpara cineva cacaturile alea?

11 thoughts on “Care e treaba cu Spice Shop?”

 1. nici sa te droghezi calumea nu poti in tara asta. si da astea sunt drogurile cocalarilor si da toti baga. toootiii!
  nu inteleg de ce lumea nu pricepe ca exista sute de compusi chimici cu efecte asemanatoare drogurilor clasice/consacrate iar afacerea lor consta in comercializarea acestor substante cu alt pretext de utilizare. e super afacerea, costurile de productie sunt minime, ramane distribuirea…. mare scofala, lumea ar face orice pentru bani, daca toti copii vor sa-si rupa capu, noi o sa-i ajutam.

  mi-e cam scarba de astia. da in general mi-e scarba de prostie! si la capitolul asta copii se descurca de minune!
  si e chiar naspa…ca daca te prinde cu iarba, care apropo, nu e sora cu dracu, faci parnaie, daca vinzi de-astea..pula mea… platesti TVA!

 2. la asta de la 6. de vina era el nu drogul legal. oricum sunt foarte multi care baga dinastea legale. unde stau eu toti, dar absolut toti cartieristii baga legale. legalele sunt noul trend, si este in crestere.trist. dar nu ma mira. daca se legaliza iarba(cannabisul) ar fi fost la fel, numai ca in loc de spital ajungeau in lumea viselor si se trezeau fresh dar tot cum sau culcat, balalai. mai are rost sa strig: LEGALIZATI CANNABISUL?

 3. Cel mai probabil este vorba de o franciza, desi nu m-ar mira sa fie toate ale aceleiasi persoane. Din cate stiu, afacarea asta a fost adusa in Romania de un general din MAI impreuna cu un parlamentar din partea puterii 😉 Oare ei consuma asa ceva? :))

 4. Recunoaste ca vrei sa iti iei franciza si faci cercetare de piata :)) Cred ca judecata lui Vasi functioneaza, e cam singura explicatie posibila.

 5. Daca vand 50 gr pe zi la un pret mediu de 50 lei, fac 2.500 lei pe zi. Intr-o zi isi fac chiria, in 10 zile platesc marfa, iar restul e profit :).

Leave a reply (we review all comments)