WhoMadeWho, Tomboy, Pilooski @ Palatul Bragadiru

WhoMadeWho, Tomboy, Pilooski @ Palatul Bragadiru

WhoMadeWho, Tomboy, Pilooski @ Palatul Bragadiru

WhoMadeWho, Tomboy, Pilooski, Surround Around Sound presented by Circus
@ Palatul Bragadiru/Colosseum, Bucuresti
15 Octombrie 2010
Ora 22:00

Pentru toti clubberii redutabili, hipsterii blajini, haterii undercover, antisocialii prietenosi, si nepretuitii inclasificabili, Circus aduce pentru prima data in Romania trei nume de top ale muzicii electronice de dans contemporane: WhoMadeWho, Tomboy si Pilooski, al caror show este deschis de Sourround Around Sound, proiectul romanesc deja cunoscut in mediul underground bucurestean.

WhoMadeWho este fenomenul danez care combina in cel mai natural mod psihedelia anilor ’60, rockul anilor ’70, disco-ul mutant din anii ’80 si electronica anilor ’90, intr-un sound neobisnuit de captivant, avand la baza beaturi, basslineuri solide si melodii memorabile in combinatii mereu surprinzatoare. Cea mai rock trupa de disco sau cea mai dansabila trupa de rock, WhoMadeWho se prezinta live intr-o experienta incendiara si de neuitat, motiv pentru care a cantat alaturi de nume consacrate ca Daft Punk, LCD Soundsystem, Soulwax si Hot Chip.
Pilooski este producatorul si DJ-ul francez Cedric Marewski, cunoscut mai ales pentru remixurile unor piese vintage obscure din anii ’50, ’60 si ’70. Pilooski reuseste de fiecare data sa suprinda prin stilul atipic in care remixeaza, incorporand influente muzicale diverse si beaturi exceptionale care pastreaza caracterul si spiritul pieselor originale, impregnandu-le o amprenta personala. In seturile lui se regasesc intotdeauna piese rare de pop, house, disco, si alte selectii muzicale rearanjate intr-un maniera originala si neasteptata.

Circus este un nou entertainment brand care organizeaza evenimente speciale pentru oameni speciali: connoisseuri, crossbreederi, shapeshifteri, borderlineri, colectionari atenti de emotii, prieteni care se plimba intre cluburile bucurestene si festivalurile europene, cu hardurile pline de muzica electronica, indie si pop, rock si disco, funk si punk, pentru cei care sapa dupa raritati in toate cotloanele internetului si in toate locurile obscure de pe youtube, myspace, soundcloud; intr-un cuvant, petreceri pentru party-animalul social din fiecare.

Tags:

6 thoughts on “WhoMadeWho, Tomboy, Pilooski @ Palatul Bragadiru”

  1. Pingback: BOING BUM-CHACK » Intre soldade si kraut. Interviu cu Pilooski.

  2. e absolut fantastic pilooski, asta-i chestia cu muzica, ea nu imbatraneste niciodata, gusturile se schimba. o piesa veche continua sa miste multi ani dupa ce a fost creata. nu conteaza anul ca nu-i vorba de vin!
    hai distractie placuta diseara!!!!

Leave a reply (we review all comments)