Creative Night Talks cu Sorin Predescu

Creative Night Talks cu Sorin Predescu

Pe 23 septembrie 2021, începe de la ora 21.00 Creative Night Talks  cu dr. Sorin Predescu. Detalii despre eveniment găseşti şi aici: event FB

Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentul live pe Facebook Revista Atelierul și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks. Creative Night Talks este live, în fiecare joi seara, de la ora 21.00 la ora 22.00, pe Fb Revista Atelierul, şi în crossposting pe paginile de facebook ale partenerilor: Radio România Cultural, Depoul de Arta Urbana, Centrul de Proiecte Timișoara, Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis si bineinteles si pe youtube Revista Atelierul.

Detalii speaker dr. Sorin Vlad Predescu

50 de ani, psiholog, lect. univ. dr. , cadru didactic la Universitatea de Vest Timișoara- departamentul de Științe ale Educației, Director executiv al Direcției Județene pentru Cultură Timiș, a.k.a. Casa Artelor. Căsătorit, doi copii. Fost canotor, fost actor, fost profesor de geografie, fost președinte al consiliului AFCN, fost debater, fost facilitator comunitar, fost ONG-ist. Pasionat de educație culturală, patrimoniu cultural, dezvoltare comunitară.

Detalii moderatoare: dr. Mihaela Ion

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator.
>> https://mihaelaion.com/

Creative Night Talks este un proiect semnat de Revista Atelierul, ce își propune digitalizarea unei arhive colective a creativilor şi antreprenorilor culturali, demers realizat de o echipă capabilă să gestioneze și să implementeze un astfel de proiect pluridisciplinar. De peste 11 ani, experienţa internaţională şi naţională a Revistei Atelierul este recunoscută, proiectele sale fiind desfăşurate în cadrul unor parteneriate cu importante instituţii şi artişti din domeniu. Revista Atelierul este din 2010 un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale, cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului www.revista-atelierul.ro.

Conferinţele Creative Night Talks au avut ca punct de plecare comunitatea creativă coagulată în jurul Revistei Atelierul dar și cele ale altor profesioniști în domeniu și și-au propus să ofere un context atât pentru abordări inedite dar și pentru noi colaborări în cadrul industriilor creative. Cum aceste nișe au fost profund afectate de efectele pandemiei, conferinţele au deschis subiecte multidisciplinare şi transdisciplinare, ce au fost abordate de speakeri cu experienţă și au avut în centru modul în care fiecare antreprenor s-a adaptat la schimbările din ultimele luni și cum şi-a regândit afacerea creativă.

Conferințele Creative Night Talks sunt moderate de Mihaela Ion, manager cultural cu o experiență de peste 15 ani în domeniul industriilor creative şi culturale internaţionale, cofondatoare a Revistei Atelierul, doctor în istoria artei și curator independent.

Leave a reply (we review all comments)