#xpAR – Workshop AR @ Noiembrie Digital, Institutul Francez

  • by
#xpAR - Workshop AR @ Noiembrie Digital, Institutul Francez

Realitatea Augmentată poate părea un domeniu intimidant din punct de vedere tehnic, dar este în primul rând un mediu de expresie. În acest atelier vei trece prin toate etapele de creație, astfel încât după 3 ore vei avea prima ta lucrare AR. Nu necesită cunoștințe tehnice, nu necesită skill-uri artistice.

Vă invităm pe 22 și 29 Noiembrie, de la 11:00 la 14:00, pentru a petrece prima parte a duminicii într-o atmosferă creativă, să facem împreună primii pași în acest domeniu nou și palpitant.

Participarea este gratuită și va avea loc în Atriumul Institutului Francez (bulevardul Dacia 77) cu respectarea măsurilor impuse de lege pentru prevenția răspândirii infecțiilor cu SARS–COV–2. Proiectul face parte din programul Atrium Artistic.

✉️ Înscriere la adresa atrium.artistique@institutfrancais.ro (max. 15 persoane)
📱 În cadrul atelierului vom folosi platforma Artivive. Vă rugăm să vă creați cont până în ziua atelierului 👉 https://artivive.com/

Traineri:
Andra Berilă, regizor și producător de animație 2D la Skeptic Dog Animation Studio.
Valentin Popescu, fondatorului colectivului artistic #xpAR și designer de interfețe.

Eveniment în cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului Internaţional al Culturilor Digitale „Novembre numérique”/Noiembrie Digital care se desfășoară pe cinci continente între 1 și 30 noiembrie. Găsești programul întreg pentru București aici 👉 https://www.facebook.com/events/358617628738517/

🍄🍄🍄

xpAR este un colectiv artistic care explorează posibilitățile ascunde ale Realității Augmentate, coordonat de Valentin Popescu de la Interfața Umană cu ajutorul celor de la Skeptic Dog Animation Studio și Augmented Space Agency.

Facebook: https://www.facebook.com/experimenteAR
Instagram: https://www.instagram.com/xpar_/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/xpar/

https://www.facebook.com/events/1242095629516990

Leave a reply (we review all comments)