IQOS lansează un nou dispozitiv în ediție limitată, IQOS 3 DUO Frosted Red

  • by
IQOS lansează un nou dispozitiv în ediție limitată, IQOS 3 DUO Frosted Red

Începând din 10 noiembrie, dispozitivul IQOS 3 DUO este disponibil într-o combinație de culori surprinzătoare: roșu burgundy și albastru deschis.

Ediția limitată poartă numele Frosted Red și marchează un moment al schimbării – două anotimpuri cu culori și stări diferite. Dispozitivul poate fi achiziționat în magazinele (inclusiv insulele și punctele de vânzare) IQOS și online pe iqos.ro.

IQOS 3 DUO Frosted Red completează lista edițiilor limitate ale dispozitivului IQOS din acest an: DUO Teal și 2.4+ Pink & Blue. Fiecare dintre aceste ediții limitate demonstrează atenția pe care IQOS o acordă utilizatorilor dispozitivului și preocuparea pentru nevoia acestora de a se bucura de un moment cu adevărat special.

Ediția limitată IQOS 3 DUO Red Frosted surprinde prin combinația de culori, roșu burgundy, specific toamnei,
și albastru deschis, cu accente reci, metalice, care amintesc de iarnă, și invită utilizatorii adulți să experimenteze un univers senzorial în care fiecare detaliu se completează într-o armonie perfectă.

„Cu fiecare ediție limitată a dispozitivului IQOS încercăm să ne surprindem utilizatorii atât prin design, prin cromatică, precum și prin ideea din spatele acesteia. IQOS DUO 3 Frosted Red este un dispozitiv care face tranziția de la toamnă la iarnă din punctul de vedere al culorilor, lucru sugerat chiar de denumirea dată. Întotdeauna suntem atenți la detalii, la nevoile și sugestiile utilizatorilor noștri și, tocmai de aceea, ne-am dorit ca în această toamnă, să le oferim un dispozitiv nou care să îi însoțească în momentele speciale.”

– Ruxandra Pașca, Director Development, Philip Morris România

IQOS nu este lipsit de riscuri și este destinat exclusiv fumătorilor adulți care altfel ar continua să fumeze.

Leave a reply (we review all comments)