Restul vieții noastre – pentru prima oară online

Restul vieții noastre – pentru prima oară online-759ad1f9

Prezentarea rezultatelor rezidenței Fresh Start. Ediția a IV-a

18 noiembrie, ora 20:00

Vara trecută, în cadrul rezidenței de creație pentru tineri absolvenți, Fresh Start, șapte tineri artiști au experimentat, și-au pus întrebări și și-au dat provocări, din toate acestea rezultând Restul vieții noastre un playlist de scene de sine stătoare, cu care actorii-performeri jonglează, folosind un instrument care funcționează după principiul ruletei.

Miercuri, 18 noiembrie, de la ora 20, performance-ul va putea fi urmărit pentru prima oară online, pe platforma Eventbook. Evenimentul este gratuit, ca toate evenimentele Reactor din luna noiembrie, existând de asemenea posibilitatea ca cei care doresc să își poată achiziționa bilete de susținere: Susținător Reactor (25 de lei) sau Supersusținător Reactor (50 de lei).

Restul vieții noastre are la bază propriile vulnerabilități ale actorilor-performeri, modelate prin intermediul autoficțiunii, și explorează mai multe zone de interes, printre care relațiile toxice și felul în care tinerii mileniali sunt percepuți în societate. E ca și cum ai ajunge acasă după o zi lungă și ai pune un album la ascultat, doar că pe shuffle.

Un spectacol de: Sabina Balan (dramaturgie), Alexandra Budianu (scenografie), Alexandru Condurat (muzică), Sabina Lazăr, Răzvan Mîndruță, Ioana Stama (actorie), Alin Neguțoiu (regie)

Durată: 95 minute

Vârstă recomandată: 15+

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.reactor-cluj.com sau pe www.facebook.com/ReactorCluj

Leave a reply (we review all comments)