Atelier de bune maniere şi etichetă în societate

Atelier de bune maniere şi etichetă în societate

Din 7 septembrie, găsești în programul Fundației Calea Victoriei un Atelier online de bune maniere şi etichetă interactiv şi aplicat pe situaţii practice care să te ajute să fii mereu o prezență plăcută în societate, să-ți însuşești eticheta de la mesele festive şi regulile care fac mai armonioasă relaţia de cuplu. Întâlnirile au loc zilnic: luni, marți și miercuri, de la 19.00 la 21.00.

Sună complicat? De fapt, e foarte simplu, odată ce înțelegi de unde vin și care e povestea din spatele unor gesturi și convenții gândite să ne facă viața în mijlocul celoralți mai lină. Istoricul Monica Neațu, lectorul cursului, îți va fi ghid în acest domeniu delicat.

Uitate şi neînţelese de la o generaţie la alta, evocate cu nostalgie atunci când admirăm rafinamentul străbunicilor noştri, bunele maniere par dificil de aplicat ”ca la carte” în galopul cotidian.

Ce s-a păstrat din complicatele codificări de acum un secol şi cum adaptăm aceste obiceiuri la stilul nostru de viață, fără să generăm momente penibile şi gafe monumentale?

Atelierul la care te invitam este interactiv, cu multe exemple uşor de reținut şi aplicat. La final vom privi cu mai multă relaxare, îngăduinţă şi tact diversele provocări cotidiene.

La cele trei întâlniri vom vorbi despre coduri vestimentare, arta conversației, bunele maniere în relațiile profesionale și de cuplu, masa festivă – dineu, prânz de afaceri, cocktail, garden-party – și vom trece în revistă câteva reguli simple mereu valabile atunci când mergem în vizită.

Ca să participi la atelierul online „Bunele maniere și eticheta în societate”, intră pe site și plătește online taxa de participare – 240 de lei, direct de pe pagina atelierului. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul. Dacă ai și alte întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *