Atelier online de Storytelling: Dă voce Povestitorului din tine!

atelier online de storytelling

Condimentează-ți prezentările și descoperă noi forme de captivare a publicului la Atelierul online de storytelling organizat din 8 septembrie de Fundația Calea Victoriei și susținut de trainerul Iulia Melinte. Atelierul are 4 întâlniri, cu frecvență săptămânală, marțea, de la 19.00.

Poveştile pot fi vesta ta de salvare în contexte diferite, în fiecare zi din viață. Dacă poveştile tale aduc în prim plan detalii care fac diferenţa, sunt relevante şi au un mesaj cu care toată lumea rezonează, te pot ajuta să comunici eficient acasă sau la serviciu, să obţii rolul, promovarea şi cariera pe care ți le doreşti și pot adăuga sare şi piper, magie şi energie în timpul unor prezentări potențial plictisitoare.

La atelierul online de storytelling înveți când şi cum să foloseşti poveştile și îți descoperi stilul personal de povestitor.

Observi şi dezbaţi tehnici prin care transformi o poveste într-o călătorie interesantă: atuurile unui bun povestitor, premisele, scopul, obiectivul, structura clasică de construire a poveştilor – „drumul eroului” -, elementele unei poveşti captivante, auditoriul, umorul, frazele cheie şi metaforele/ analogiile.

Tot la curs ai ocazia să aplici teoria: dai voce unei poveşti care îți stă pe limbă sau pe care e timpul o scoți de la naftalină şi evaluezi imediat impactul său prin feedback-ul colegilor.

Vei observa că există stiluri diverse de a povesti şi vei deveni parte a unei comunități de povestitori cu care vei putea păstra legătura şi după curs.

Pleci cu încredere în tine, experiență şi un plan de acțiuni care să te susțină pe mai departe în crearea poveştilor inspiraționale pentru orice auditoriu.

Taxa de participare este de 300 de lei, o poți achita online, direct de pe site, sau prin transfer bancar. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde poți urmări live cursul. Dacă ai întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Leave a reply (we review all comments)