MASKS OFF w. Haokah (live)

Mask Off Visssual

MASKS OFF w. Haokah (live)

Ciocnirea cu balaurul a fost foarte intensa si destul de neobisnuita. Am dansat o noapte intreaga, dar contraritmului, inexplicabil si incontrolabil.

Abia dupa petrecere am inteles ca frecventele contraintuitive ale muzicii din acea seara si atmosfera din timpul infruntarii erau semnele unei interventii magice ale Heyoka, ascuns probabil dupa una din infinitele masti ale sale.

Am simtit ca daca vrem sa deslusim mitul heyoka, va trebui sa mergem acasa, in munti si sa ne folosim din nou de muzica pentru ritual.

Unde ar putea fi mai potrivit decat in Brasov? Am cautat un loc special cu o acustica excelenta si un vibe bun asa ca am decis sa ne intalnim la Visssual. Cu o sonorizate atat de buna, vrem sa vedem ce vibratii si frecvente speciale reusim sa atingem.

Cine puteau fi mai buni pentru ca totul sa ia forma decat Haokah? Seturile lor live sunt cu totul fascinante, iar felul in care cei doi baieti isi expun viziunea asupra muzicii este cu totul magic.

Magia este elementul de care aveam nevoie pentru acest ‘dans sacru al keyoka’, acasa, in Brasov, unde ne simtim cel mai bine.

Ca sa fim siguri ca nu ne mai scapa vreun semn si ca interpretam corect energia, vom avea nevoie de foarte multa intelepciune, asa ca Brad ne va fi alaturi, cum o face mereu in momente importante din aventura noastra si promite un set deosebit.

Dresscode: 2 pairs of sneakers, extra t-shirt. Leave all your masks at home!

Acces: 30 lei

*artwork credits: Euphonic Crew

Leave a reply (we review all comments)