I am YOU | Concert imersiv

I am YOU | Concert imersiv

I am YOU | Concert imersiv

I am You este un concert performativ născut din dialogul solistei vocale A-C Leonte cu beatboxer-ul și coregraful Denis Bolborea.

Pornind de la dorința comună de explorare a ideii de ritual prin tehnici și tehnologii moderne, manifestarea vine ca un răspuns la nevoile unei societăți în care asistăm la o separare a indivizilor, o disipare a sensului și a rolului comunității. Detașându-se de cadrul urban în care relațiile interumane sunt subțiate și distorsionate, cei doi artiști s-au adâncit în căutarea unui limbaj universal care își propune să atingă dincolo de alegerile personale și diferențele de orientare spirituală, având ca sursă o profunzime umană universală, independentă de religie și cultură.

“Suntem interesați să creăm legături între limbajul tradițional și limbajul contemporan, exprimarea artistică a profesioniștilor și naturalețea exprimărilor needucate, mediul sonor acustic și tehnicile ofertante de explorare a sunetului din mediul electronic.”

 

Primul video lansat in cadrul proiectului

 

Teaser concert in Biserica

 

Sneak peek

 

Teaser Part of me

 

O prima reprezentație a avut loc în iunie 2019, în Biserica Florești.

Următoarele reprezentații:

5 octombrie @ Point, București

12 octombrie @ Visssual, Brașov

15 octombrie @ Fix, Iași

16 octombrie @ Teatrul Matei Visniec, Suceava

Performeri: Ana-Cristina Leonte, Denis Bolborea
Videoproiectie: Andrei Cozlac
Documentare foto-video: Gabriel Durlan
Producător: Indie Box
Co-producător: POINT București

Partenerii proiectului: Fundația Mihai Eminescu Trust, Centrul Multimedia Teatru Fix, Teatrul Matei Visniec Suceava, Fundația John Teth pentru Jurnalism, SC Arts Arena SRL.

Parteneri media: IQ-ads, Radio Romania Muzical.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

1 thought on “I am YOU | Concert imersiv”

  1. Pingback: Concert A-C Leonte | I am YOU • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)