feeder sound LIVE CR15TINA & AEUL BTLT Internal Connections livestream Part 2 feeder sound LIVE MISS I (dj set) & PASR (live painting) Un-hidden Street Art in Romania book Buy now

Un-hidden Street Art in Romania book

€8,38
+ shipping


feeder sound LIVE STREAMS line up 2020
Cluj Craft Beer Festival - ediția 2019

Cluj Craft Beer Festival – ediția 2019

În perioada 11-14 iulie 2019, în parcul Iulius din Cluj Napoca, are loc cea de-a treia ediție a Cluj Craft Beer Festival. Evenimentul, dedicat berii artizanale, aduce la Cluj, în cele 4 zile de festival, peste 20 producători autohtoni și internaționali de bere și cidru artizanal, cu peste 130 sortimente diferite, băuturile fiind servite direct de către berari, din standurile amenajate la locația festivalului.

De la IPA, lager, stout sau porter și până la beri belgiene, cidru sau bere de grâu, producătorii artizanali de bere vor prezenta ultimele lor creații, produse pe bază de drojdii și hameiuri cu arome diverse, prin metode mai mai sau mai puțin tradiționale și cu ingrediente dintre cele mai inedite. Beri cu infuzie de andive, cu arome tropicale, exotice, picante, dulci sau amare, beri învechite în butoaie de vin sau dublu fermentate, toate vor fi prezente la festival.

La eveniment se estimează prezența a peste 15.000 persoane, motiv pentru care locația a fost schimbată față de cea a anului trecut. Ediția din 2018 a avut loc în parcul Hotelului Sport, cea de anul acesta fiind planificată în Iulius Parc, unde posibilitățile de desfășurare a activităților sunt mai numeroase. Berăriile artizanale vor avea standuri special amenajate, va exista o zonă destinată vendorilor de mâncare, o zonă pentru copii, precum și o scenă dedicată concertelor în aer liber.

În plus, evenimentul va cuprinde un workshop de fotografie de produs (bere), la locație va fi implementată o mini-fabrică de bere artizanală ce va demonstra procesul de fabricare a berii și va produce bere artizanală în timp real,  iar în urma evenimentului va fi produsă o nouă bere artizanală, Berea Clujenilor-ediția 2019, pe baza preferințelor participanților.

Festivalul clujean de bere artizanală este axat și pe grija față de natură, berea de la toate standurile berarilor fiind servită în pahare de sticlă. Acestea, personalizate cu logo-ul Cluj Craft Beer Festival, vor putea fi achiziționate la locația festivalului, sunt reutilizabile și pot fi păstrate ca suvenir.

Berăriile artizanale din România care au confirmat prezența lor la eveniment sunt: Addictive brewing, Amistad, Anagram, Bere a la Cluj, Bereta, Blackout Brewing, Capra Noastră, Clarks Cider, Ground Zero, Hophead, Hop Hooligans, Kutuma, Oriel Beer, Pardon, Patos, Perfektum, Player One, Sikaru, Șapte Coline, Three Happy Brewers și Zăganu. În plus, la eveniment vor fi prezente și beri artizanale internaționale, de la următorii producători: Brewdog (UK), Mikkeler (Danemarca), Brewski (Suedia), Yeast Wörks (Ungaria), Hopfanatic Brewery (Ungaria).

 

cluj craft beer festival 2019

Evenimente conexe:

Bereta Tap Takeover @ Sisters (at Cluj Craft Beer Festival)
JUL 11, Joi 6 PM
Sisters

Craft Beer Photo WorkHop @ Cluj Craft Beer Festival
JUL 11, Joi 7 PM
Iulius Parc Cluj-Napoca

Oriel Beer Tap Takeover at Marty Muzeului
JUL 12, Vineri 6 PM
Marty RestaurantsHop Hooligans Tap Takeover @Blend (at Cluj Craft Beer Festival)
JUL 13, Sâmbătă 5 PM
Blend. Brews & Bites

Copyright 2019 | All Rights Reserved | Cluj Craft Beer Festival

 

N.E.: Vezi topul festivalurilor din România (2019), realizat de cititorii feeder.ro sau lista festivalurilor din Europa.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account