Ana Scripcariu-Ochiai va invita la “Blessing beyond the borders”

Ana Scripcariu-Ochiai va invita la "Blessing beyond the borders"

Ana Scripcariu-Ochiai va invita la “Blessing beyond the borders”

București și Tokyo, 25 ianuarie 2019. Artista contemporană româno-japoneză Ana Scripcariu-Ochiai vă invită la vernisajul show-ului său de master, intitulat “Blessing beyond the borders“, ce va avea loc luni, 28 ianuarie a.c. la  Universitatea de Arte din Tokyo, sediul din Ueno, de la ora locală 9:30 am.

Instalatia “Blessing beyond the borders” va putea fi văzută până în 3 februarie a.c. ora 12:30 și este un plonjon zen în peisaje ale celor doua țări din care provin părinții artistei, peisaje ale sufletului și peisaje-stări-de-spirit poate mai mult decât peisaje propriu-zise.

Ana, care a absolvit ca șefă de promoție Universitatea de Arte din Tokyo, finalizează prin “Blessing beyond the borders” un master în Practici Artistice Globale.
Ea a declarat:
“Lucrările mele de artă au ca leit-motiv Japonia și România, două meleaguri îndepărtate, cu o istorie de izolare. Prin lucrările mele încerc să dezvălui punctele lor de contact, nu întotdeauna usor vizibile. Printre temele mele favorite sunt discriminarea, prejudecățile și conflictele etnice. (…) Sunt deja cunoscuta în lumea artei din Japonia. Aproape întotdeauna mă ocup cu Japonia și România. Aș vrea să debutez cât de curând în România.”

Leave a reply (we review all comments)