Lansarea brief-ului #UYDA3 la Intro

Lansarea brief-ului #UYDA3 la Intro

Lansarea brief-ului #UYDA3 la Intro

Te pregătești pentru #UYDA3, dar nu știi de unde să începi? Îți spunem noi. Pe 7 noiembrie, de la 18.30, îi invităm pe toți pasionații de design interesați să se înscrie în competiție la o serată în care descoperim pe îndelete brief-ul concursului, între piese de design contemporan atent alese și profesioniști din domeniu.

Te așteptăm cu o mulțime de exemple de idei curajoase și mai ales cu încurajări.

Invitat special: Patrizia Bartolini, Export Manager Vitra

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/550935975328845/

Ubikubi Young Designers Award
Ubikubi Young Designers Award (UYDA) este un concurs de design de obiect deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care își doresc să-și vadă proiectele transformate în produse fizice și vandabile. Într-un demers inspirat de UniCredit Bank, UYDA urmărește să devină reperul principal pe zona de competiții de design din România.

Intro
Intro este un showroom cu design contemporan în care veți regăsi o selecție originală de branduri recunoscute sau de avangardă. Situat într-o casă istorică din secolul XX, showroom-ul Intro găzduiește creații semnate Charles şi Ray Eames, George Nelson, Verner Panton sau Eero Aarnio, dar şi de către staruri ale momentului precum Ronan şi Erwan Bouroullec, Jasper Morrison, Mathew Hilton, Konstantin Grcic, Autoban sau Donna Wilson.

Vitra
Vitra este o companie elvețiană producătoare de mobilier, dedicată dezvoltării de soluții inteligente, inspiraționale, inovatoare și durabile pentru birou, casă și spații publice. Vitra este singura companie autorizată să producă întreaga colecție Eames pentru piețele din Europa și Orientul Mijlociu.

Leave a reply (we review all comments)