Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest

Detox+Market 13 - Berlin meets Bucharest

Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest

Septembrie – Berlin și București.

Odată cu toamna, Detox+Market 13 aduce împreună oameni care împart nu doar o filosofie comună în ceea ce privește slow fashion-ul, dar două orașe care fac treabă extrem de bună când vine vorba de sustenabilitate, petreceri, artă, cooleală și sneakers.

Și food. Și booze.
YAS.

Ce găsim la această ediție?

OVERKILL (Berlin) – cel mai mare sneaker shop care ne aduce piese limited edition Nike, Off-White, Adidas, Puma x Fenty, Vans, Alpha Industries, Ellesse, și cam tot ce își poate dori cineva în materie de streetstyle la prețuri chill de septembrie. Pe bune.

Cei mai hot designeri berlinezi ai momentului.

Dar și cei mai hot designeri autohtoni ai momentului.

Veșnica și nelipsita selecție de pre-owned luxury goodies, de data aceasta for boys and girls.

Rarități și comori vintage pentru treasure hunters.

Design sustenabil.

Bijuterie contemporană

Music & food & booze

Mai mult, mai asumat, mai real, mai viu, Detox+Market promovează curajul de a renunța la lucruri din garderobă sau la idei care ne blochează, curajul de a schimba obiceiuri, curajul de a vedea lucrurile, designul, lumea dintr-o altă perspectivă. Curajul de a vrea să înțelegem că designul trebuie să aibă nu doar un scop, dar o misiune clară, ca orice alt serviciu pe care alegem să îl prestăm. Una dintre aceste misiuni este trecerea de la o producție industrială la o societate durabilă, în care ideile trebuie să fie peste obiecte și actiunile peste veșnica artă a conversatiei.
Detoxifierea garderobei este un prim pas către schimbare. Înțelegerea designului și decodificarea limbajului de consum în masă în unul mai constient este alt pas. Curajul și disciplina sunt ceilalți pași.

Curator de ediție: Ovidiu Buta.

Leave a reply (we review all comments)