Barbecue, Art & Design 2 la Acuarela de Romanian Design Week

Barbecue, Art & Design 2 la Acuarela de Romanian Design Week

Barbecue, Art & Design 2 la Acuarela de Romanian Design Week

Duminică, 27 mai, Acuarela bistro și Dizainăr concept-store continuă grătarul încins pentru prima dată la Romanian Design Week.

A doua ediție BARBECUE, ART & DESIGN are loc în GRĂDINACUARELA – Str. Polonă nr. 40 de la ora 12:00.
BARBECUE: Chef REZZA ne pregătește un twist între tradiționalul grătar românesc și bucătăria persană.
ART: Artistul invitat celei de-a doua ediții, selectat de Asociația Culturală Imbold, este: MĂDĂLINA ANDRONICilustratoare pasionată în detaliu de elementele din folclorul românesc, de culorile stridente și de poveștile cu zâne. Madi va aduce în GrădinAcuarela o selecție de ilustrații (printuri și originale), cărți publicate și câteva dintre Tricourile într-o inimă, tricouri cu mesaje create de Raisa Beicu și ilustrații semnate de Madi.
DESIGN: această componentă este în grija echipei Dizainăr, care curatoriază în prezent produse a peste 100 de designeri români.

BARBECUE, ART & DESIGN este un eveniment cultural-gastronomic ce reunește creativii și iubitorii de creație din orice domeniu la un grătar. Grătarul este un element social-gastronomic adânc înrădăcinat în cultura și ADN-ul românului; nu ar trebui exilat sau renegat din viața creativului contemporan, așa că Dizainăr concept-store & Acuarela Bistro s-au gândit să-l reinventeze și să invite și alți prieteni creativi.

BAD 2 face parte din evenimentele conexe Romanian Design Week.

Leave a reply (we review all comments)