Made in RO #allNatural

Made in RO #allNatural

Made in RO #allNatural

Târg ales de design, ediția a 11-a
12 – 13 mai

♣ Good design is natural! – aceasta este mantra după care ne ghidăm la ediția cu numărul 11 – Made in RO #allNatural.
Pe 12 & 13 mai, celebrăm materialele și resursele naturale și transpunerea lor în designul contemporan, precum și lansările de început de an ale designerilor români. Design de produs, home & deco, mobilier, ceramică, fashion, bijuterie, ilustrație, botanical design etc.

♣ În mod natural, și designul se aliniază tendinței și nevoii de a trăi mai aproape de natură, în echilibru, firesc, “organic”, acompaniat de obiecte de design care îți dau vitalitate tocmai datorită materialelor din care sunt lucrate: lemn, ceramică, lut, piatră, sticlă, hârtie (reciclată), piele, metale, cum ar fi cuprul, metale prețioase, ca aurul și argintul, fetru, lână, bumbac, plută, paie, stuf, răchită, nuiele…

♣ Designul care transmite o conexiune cât mai puternică cu natura devine o tendință și la noi, nu doar în spațiile de lucru, ci și acasă, mai ales în contextele urbane, din ce în ce mai aglomerate. Există și studii care demonstrează că, într-un mediu în care te simți conectat cu natura, prin elemente de design care folosesc materiale naturale (mai mult sau) mai puțin prelucrate, starea ta de bine sporește cu 15%, productivitatea cu 6%, iar creativitatea tot cu 15%.

♣ Cum te simți când atingi o jucărie din fetru, când dormi într-un așternut din bumbac de cea mai bună calitate sau când îți bei cafeaua dintr-o ceașcă de ceramică ridicată la mână și turnată dintr-un ibric din cupru bătut? Sau când alegi să fii eco și cumperi o lampă din carton reciclat? Ori un covor cu pattern-uri inspirate din natură? Made in RO #allNatural este despre toate aceste senzații de bine, cu design inclus.

♣ Poți aplica cu proiectul tău, dacă e #allNatural, firește :). Toate detaliile despre ce trebuie să conțină aplicația și costuri de participare, găsești aici: http://bit.ly/2EN0iTb.

♣ FRUFRU ne acompaniază… natural în cafeneaua pop up, special dedicată evenimentului.
♣ Origo ne încântă, natural ca întotdeauna, cu amestecturi alese de cafea proapăt adusă din Costa Rica.

♣ Made in RO, un eveniment marca DESIGNIST, este târgul care promovează designerii români de produs și inovațiile lor, cu accent pe zona home & deco, și funcționează ca o platformă de interacțiune între designerii de produs, producători și public. Evenimentul îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români de produs, creează oportunități pentru întâlniri fructuoase și reprezintă, de mai bine de 5 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri românești.

♣ Acesta este doar începutul poveștii #allNatural. Revenim curând cu partenerii media care ne susțin, designerii participați, imagini, informații.

Program
Sâmbătă, 12 mai 11:00 – 20:00
Duminică, 13 mai 11:00 – 20:00

Bilet intrare: 10 lei

Leave a reply (we review all comments)