COLOR pres Wes Baggaley, Khidja, Chlorys, Gems @ Guesthouse

  • by

COLOR pres Wes Baggaley, Khidja, Chlorys, Gems @ Guesthouse
23 februarie 2018 @ 10pm

Line-up:

▲WES BAGGALEY
mixcloud.com/Wesdb
soundcloud.com/wes-baggaley
facebook.com/djwesbaggaley

▲KHIDJA
soundcloud.com/poor-relatives
facebook.com/khidja.official

▲CHLORYS
soundcloud.com/chlorys
facebook.com/khlorys

▲GEMS (#absolutartist)
soundcloud.com/houseofgems
facebook.com/HouseOfGems1

WES BAGGALEY (Londra, UK)
Responsabil de combinații eclectice de house, techno, funk, soul și disco, Wes Baggaley se declară un etern pasionat de muzică. 2017 a fost un an plin pentru el, completând cu grație circuitul celor mai relevante petreceri underground din Europa, de la NYC Downlow și Horse Meat Disco la Tama Sumo și Handsome, cu apariții recurente la Dalston Superstore.
Autoproclamat un veritabil dependent de viniluri, Wes demonstrează abilitate curatorială genială în emisiunea sa duminicală From the Bag Show de la Netil Radio, unde experiența în selecții reggae, jazz, soul, disco fin și electronica anunță producții la fel de sofisticate sonic.

Puternic infuzată cu Chicago house și cu alte texturi house rafinate, originare din America, muzica lui Wes a ajuns să definească o parte importantă din experiența de clubbing gay. Reușind să-și consolideze propria nișa în undergroundul londonez prin abordarea stelară a selecțiilor, cunoștințe muzicale aprofundate, producție fără cusur și treceri super-fine, Wes se alătură artiștilor Hannah Holland, Horse Meat Disco, Dan Beaumont, Midland, Gideon și Prosumer în sensibilizarea publicului la sunetele fine, specifice genezei muzicii disco și house, de unde provine și ADN-ul artistic al lui Wes Baggaley.

ACCES
– liber și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR.
– Fiecare card owner poate veni însoțit de 3 persoane venite în același timp.
– Primim aplicații pentru card la contact@coloring.ro până vineri, 23 februarie, ora 16:00.
– Între 22:00 și 00:00, la un post pe Instagram de la Guesthouse, #absolutartist, #absolutwarmup și @color.official, ai parte de un drink ABSOLUT din partea casei. Regulament pe facebook.com/ColorOfficial.

PARTENER: Absolut
SPONSORI: AHEAD ▲ AQUA Carpatica
ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Leave a reply (we review all comments)