COLOR pres East End Dubs, Dan Andrei, Personne, Mrsch @ Guesthouse

  • by

East End Dubs
www.eastenddubs.co.uk
soundcloud.com/eastenddubs

Dan Andrei
www.facebook.com/DanAndreiArpiar

Personne
soundcloud.com/personnemusique
www.facebook.com/personnemusique

Mrsch (#absolutartist)
soundcloud.com/mrsch
www.facebook.com/mirceamrsch

EAST END DUBS (Londra, UK)
Portretrizând un consacrat label de deep&dark House, producătorul londonez East End Dubs e foarte apreciat în underground-ul european și internațional. Lansările casei sale de discuri pe vinil colorat în ediție limitată dovedesc o înțelegere multilaterală a universului Electronica prin selecția exclusivă de artiști: tINI, Hector, George Morel, Subb-an. EED adună inspirație din cluburi ca Sankeys (Ibiza), Cable (Londra) și Kater Holzig (Berlin), dar și în arta partenerului său, legenda Matthias Tanzmann, cu label-ul Moon Harbour Agency.

“Principala mea muză e scena londoneză underground, petrecerile clandestine în depozite părăsite, cultura UK garage și personaje fascinante ca Chris Lattner, Justin Drake sau Enzo Siragusa. Sunetul specific EED pune accentul pe percuție și bassline puternic, probabil ca efect al pasiunii mele din tinerețe pentru tobe. Toate piesele mele sunt create pentru ringul de dans, ca niște intrumente eterne pentru viitorii DJ. Tot ce încerc să creez e muzică fără vârstă, dubby, cu bucăți vocale languroase, care te face să te miști pe ritm zâmbind.”

Acces:
– Liber și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR.
– Fiecare card owner poate veni însoțit de 3 persoane venite simultan.
– Aplică pentru card la contact@coloring.ro, până vineri, 26 ianuarie, ora 16:00.
– Între 22:00 și 00:00, la un post pe Instagram de la Club Guesthouse, #absolutartist, #absolutwarmup și @color.official, ai parte de un drink ABSOLUT din partea casei.

Partener: Absolut
Sponsori: AHEAD * AQUA Carpatica

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Leave a reply (we review all comments)