Dance & Shine – NYE 2018 @ Expirat

  • by
nye expirat 2018

Poate 2017 n-a fost cel mai bun an? Sau poate a fost.

Ce dacă am acceptat job-ul mai prost plătit? Acum fac ce-mi place cu adevărat. Plus că, hei, m-am apucat de cursul ăla pentru care n-am avut niciodată timp. Iar relația aia, să fim serioși, nu ar mai fi durat mult. Oricum plec în Asia de capul meu. Iar când mă întorc, mă apuc de start-up-ul ăla despre care ziceam că o să rupă.

Până la urmă, fac ce simt și n-am cum să dau greș. Și chiar nu vreau să mă prindă 31 decembrie altfel decât am fost până acum. Așa că dau loc la masă pe metri pătrați de dancefloor. Tocuri cui pe platforme. Ținuta care dă bine pe blugii din perioada mea punk. Uber-ul îl dau pe o plimbare de seară prin orașul gol. Iar gașca extinsă, o dau pe cei câțiva prieteni apropiați, pe lângă care chiar pot să fiu eu.

Da, de data asta „I’m not out to wine & dine, I’m all out to dance & shine”!

Și nu-mi trebuie alt loc decât cel în care chiar mă regăsesc. Expirat. Unde știu că muzica mă face să țip ca la concert și vine fix de la oamenii care-mi plac: MateiLuca și Victor. Unde băuturile mă plimbă prin stări. Unde mâncarea e onestă. Și unde știu că anul o să-mi înceapă abia la mult timp după răsărit.

Pentru că 2018 nu e despre cum se așteaptă alții să fiu, e despre cum sunt eu de fapt. Și, mai mult decât orice an de până acum, 2018 o să fie anul meu!

 

31 decembrie 2017. 21:00.
Biletele se iau în avans la preţul de 380 lei / persoană.
Biletele includ accesul în club, open bar şi open buffet.
Locurile sunt limitate.
Informaţii şi bilete la 073EXPIRAT.

Leave a reply (we review all comments)