Moș Dizainăr #6 ☆ Cadouri din altă lume

  • by
mos dizainar

Programul magazinului va fi prelungit pentru a mulțumi și pe cei mai răbdători căutători de cadouri
🎄19-23 DECEMBRIE
🎁 Marți-Sâmbătă, între ORELE 12.00-21.00

Moș Dizainăr este un personaj creativ și nonconformist care apare în fiecare an cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a face lumea cadourilor un loc mai prietenos pentru designul românesc. Misiunea lui Moș Dizainăr este de a salva România de obiectele urâte și inutile.

În cea mai frumoasă perioadă din an, vei păși în casa lui Moș Dizainăr de lângă parcul Cișmigiu, o casă veche cu un farmec aparte din centrul Bucureștiului, unde găsești peste 600 de produse de design create local: decorațiuni, ceramică, mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri, bijuterii, jucării și multe altele!

Moș Dizainăr #6 ☆ Cadouri din altă lume este un târg de cadouri altfel, cu oameni frumoși, cu muzică, turtă dulce și voie bună. Și intrare liberă.

*⃣ Cadourile lui Moș Dizainăr
Cadourile lui Moș Dizainăr sunt create local de designeri români. Sunt obiecte frumoase și utile deopotrivă ce spun povestea designului românesc.

Vii la Moș Dizainăr #6 ☆ Târgul cadourilor din altă lume pentru că îți dorești un cadou deosebit
• pentru ea
• pentru el
• pentru copii
• și mai ales pentru (a)casă

*⃣ Lumea lui Moș Dizainăr
✨ Moș Dizainăr crede într-o lume mai bună, o lume mai generoasă, o lume ordonată, o lume sinceră, în care construim lucruri remarcabile, o lume mai simplă, fără resurse risipite inutil, în care nu încurajezi consumerismul, o lume mai puțin birocratică, mai puțin politică, mai prietenoasă cu noi, cu oamenii.
Și mai crede că dacă ar fi să cumperi cadouri în această altă lume probabil că le-ai căuta la magazinul de design românesc Dizainăr.

Lumea privită prin ochii lui Moș Dizainăr este o lume frumoasă, în care lucrurile sunt puse în ordine și spun povești captivante și sincere.

*⃣ Ne vedem și aici
E bine să știi că, în fiecare an, Moșul nostru alege să călătorească și în alte locuri. Așa că îl vei găsi și aici:
• 12-22 decembrie, la târgul Alt Crăciun din centrul vechi, la ARCUB Gabroveni. Sperăm să ajungi și tu, mai ales că vor fi 11 zile de concerte live și shopping alternativ de sezon. Stai cu ochii pe eveniment, aici: https://goo.gl/JNkB8Q
• 15-17 decembrie, în zona Timpuri noi, la Mater Library, la târgul meșterilor. Mai exact într-o clădire industrială renovată, un spațiu nou-deschis pe care începem să-l considerăm a 2-a casă. Ajungi ușor cu metroul. Detalii, aici: https://goo.gl/WekanE

*⃣ Personajul Moș Dizainăr
Moș Dizainăr este înconjurat tot anul de entuziasmul creator al unor oameni frumoși și talentați. Ilustratorii români l-au imaginat pe Moșul cel nonconformist și versatil în fel și chip.
✨ Anul acesta, Moș Dizainăr este imaginat și super-ilustrat de Alexe Popescu. Alexe este graphic și product designer și creatorul portofelul Combina P-2 și cărții Ro-Kit – identitate românească în 50 de componente, pe care le găsești la Dizainăr.

✨ 📷 Ne găsești și pe: www.instagram.com/Dizainar
#cadouri #Dizainar #MoșDizainar #CumparăLocal
#DesigneriRomâni #shop #pentruel #pentruea #pentrucasă

Leave a reply (we review all comments)