“Gala Ariilor Protejate din România” ediția a III-a

  • by
gala ariilor protejate

ProPark Fundația pentru Arii Protejate organizează, în perioada 4-6 decembrie 2017, evenimentul ”Gala Ariilor Protejate din România” care va avea loc la Ana Hotels Sport Poiana Braşov.

Tema centrală pentru ediția aceasta o constituie definirea unei strategii naționale a ariilor protejate din perspectiva celor implicați direct în managementul ariilor protejate și discutarea modalității în care firmele pot fi implicate activ în conservarea naturii. Bineînțeles, ca și în anii anteriori, la Gală vom sărbători realizări deosebite din arii protejate în anul 2017.

În cadrul evenimentului va fi organizată o conferinţă de presă, miercuri 6 decembrie, ora 11.00, la Tipografia, Strada Postăvarului nr. 1. La conferinţa vor participa Erika Stanciu, director ProPark Fundația pentru Arii Protejate și Laura Istrate, responsabil comunicare ProPark Fundația pentru Arii Protejate.

Tema centrală pentru anul acesta o constituie definirea unei strategii naționale a ariilor protejate din perspectiva celor implicați direct în managementul ariilor protejate și discutarea modalității în care firmele pot fi implicate activ în conservarea naturii. Bineînțeles, ca și în anii anteriori, la Gală vom sărbători realizări deosebite din arii protejate în anul 2017. La eveniment sunt invitați administratorii ariilor protejate, reprezentanții Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, reprezentanți ai sectorului de afaceri, persoane politice, gestionari de resurse naturale și reprezentanți media. Anul acesta pe lângă secțiunile de concurs propuse în fiecare an, împreună cu Asociația Rangerilor din România vom organiza și concursul Rangerul “Jos Pălăria” care va consta în probe practice desfășurate în timpul evenimentului Gala Ariilor Protejate” a declarat Erika Stanciu director ProPark Fundația pentru Arii Protejate.

Evenimentul este finanțat de Fundația Conservation CARPATHIA (FCC) si JF Furnir. Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment vă rugăm să consultaţi agenda atasată și pagina de web a evenimentului: propark.ro/gap2017

Despre edițiile anterioare găsiți informații aici: GAP 2015, GAP 2016.

Leave a reply (we review all comments)