Anim’est 2017 – The Comics Edition

Animest 2017 Poster - Raluca Descends on Bucharest by Dave Cooper

Toamna aceasta aduce o nouă ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animație. Ediția cu numărul 12, ce va avea loc între 29 septembrie și 8 octombrie, la București, vine cu o temă specială: The Comics Edition, celebrând una dintre cele mai semnificative și constante surse de inspirație pentru filmul de animație, benzile desenate.

Invitatul special al festivalului anul acesta, și cel care semnează vizualul ediției Anim’est 2017 – ‘Raluca Descends on Bucharest’, este canadianul Dave Cooper, unul dintre cei mai apreciați artiști creatori de benzi desenate. 

Cea de-a doisprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est va avea loc în perioada 29 septembrie – 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat Halele Carol și Apollo111. Biletele vor putea fi achiziționate în curând pe site-ul www.eventbook.ro și vor fi disponibile, de asemenea, în Cinemateca Eforie și Cinema Elvire Popesco pe toată perioada festivalului.

Leave a reply (we review all comments)