Mind Vortex, Neonlight &TREi @ Arenele Romane

  • by
17426405_1663047237045092_4180442146277568656_n

Mind Vortex, Neonlight & TREi @ Arenele Romane

31 Martie 22:00

Arena dnb incepe sezonul 2017 vineri, 31 martie, cu o petrecere pentru cartile de istorie!

Pe scena din Arenele Romane vor urca MIND VORTEX (UK), NEONLIGHT (DE) si TREi (NZ), alaturi de INFLEX, SUNDANCER si VLC din Romania.

MIND VORTEX sunt doi artisti britanici, educati in spiritul muzicii clasice (Laurie la clarinet si saxofon, Stef la pian) care au avut nevoie de o singura piesa drum and bass pentru a sti ca aceea este lumea din care de atunci incolo fac parte. A doua zi dupa ce au ascultat-o, in 2003, au renuntat la formatia lor de jazz si au inceput ceea ce acum numim Mind Vortex. Au urmat 6 ani in care si-au cizelat aptitudinile si in 2009 au iesit pe scena, semnand direct cu RAM Records. De atunci, povestea lor merge pe repede-inainte, avem zeci de piese care ne fac petrecerile mai placute, printre care Overture, Arc, Alive sau Hotbox.

NEONLIGHT vin din Leipzig, Germania si sunt una dintre cele mai apreciate echipe de producatori de drum and bass. Momentul in care ne viziteaza nu este intamplator, anul trecut ei lansandu-si albumul de debut “My Galactic Tale” la Blackout Music (casa de discuri ingrijita de Black Sun Empire), album din care de atunci auzim piese pe viu la fiecare petrecere. Piesa noastra preferata este “Neon City”. De-abia asteptam sa ii vedem in arena!

TREi este deja un erou local. Desi vine din Noua Zeelanda, este a 3-a oara cand include in turneul sau european si Bucurestiul, fiecare vizita fiind de poveste. Asa a fost cand ne-a vizitat pentru prima oara: https://www.youtube.com/watch?v=EEM-1ekU4-Q. Dupa 12 ani de productii drum and bass speciale prin care a cucerit Europa, nu avem loc sa le enumeram pe toate care sunt in playlistul nostru saptamanal, dar nu putem sa nu mentionam Thunder Biscuit.

Alaturi de ei pe scena vor urca si INFLEX si SUNDANCER, cu VLC la visuals.

Biletele sunt 25 lei in avans (disponibile la magazinele Boarder’s si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 35 lei.

Acces 16+

Leave a reply (we review all comments)