BIEFF Opening Gala w/ Endless Poetry @ Cinema MȚR

p13511883_p_v8_aa

BIEFF Opening Gala w/ Endless Poetry @ Cinema MȚR – Sala Horia Bernea

În colaborare cu partenerul său pe termen lung, celebra secțiune a Festivalului de Film de la CannesQuinzaine des Réalisateurs, BIEFF 2017 aduce în România Endless Poetry, cel mai recent lungmetraj al legendarului Alejandro Jodorowsky, una din figurile emblematice ale cinema-ului de avangardă, renumit pentru provocatoarele sale capodopere suprarealiste din anii ‘70 (Santa Sangre, El TopoThe Holy Mountain).

“De un șarm și o sensibilitate debordante, e cel mai accesibil film pe care regizorul l-a făcut până acum, și, probabil, cel mai bun”, conform prestigioasei publicații Variety.

După premiera internațională la Festivalul de Film de la Cannes, premiera românească a Endless Poetry are loc în cadrul Galei de deschidere BIEFF 2017, marți, pe 28 martie, de la ora 20:00, la Cinema Muzeul Țăranului, cu sprijinul Institutului Francez din București, al distribuitorului Le Pacte și al Cinematecii TIFF. Aceasta va fi urmată de încă o proiecție în cadrul festivalului, vineri, pe 31 martie, de la ora 17:30, la Cinema Elvire Popesco.

Biletele pentru ambele proiecții au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online în avans, prin Eventbook.ro.

event FB #bieff2017
Biletele și abonamentele BIEFF 2017 s-au pus în vânzare pe Eventbook.

Leave a reply (we review all comments)