Nopame / Rammon / Grecu’ @ JamStage / 31 Martie / #dupaunchiu

  • by

~~~ DUPĂ UNCHIU ~~~

După multe călătorii și aventuri Unchiu a ajuns în oraș! Trebuie întâmpinat cu o petrecere pe cinste!
Pe 31 Martie, începând cu ora 22:00, facem gașcă mare la JamStage, unde împreună cu Nopame, Rammon și Grecu’ o punem de o mare dănțuială pe ritmuri dintre cele mai fierbinți și selecte. Un melanj de sunete funk, jazz, groovy beats, house, nu-disco, fusion.
Hai După Unchiu pentru o noapte plină de energie și vibrații pozitive!

#dupaunchiu #follow & #jointheparty

www.facebook.com/dupaunchiu

~~~ NOPAME ~~~

“House music with all kinds of afro and funky ingredients”

Primele întâlniri înainte de “Nopame” au fost niște jam-uri de percuție în iarna anului 2013 cu Melak Cristian și Norbert Halmagyi în subsolul barului A1 din Piața Amzei. În iulie 2014, cei doi au decis că mai au nevoie de un instrument care să le completeze sound-ul. După o audiție la Bucharest Jazz Festival, au dat de saxofonistul Paolo Profeți care s-a potrivit perfect grupului.
Astfel, trio-ul fresh era gata să susțină primul concert improvizat în barul A1, cu o instalație ad-hoc, fără scenă. Au început să cânte pentru câteva persoane, iar după un sfert de oră s-a umplut terasa barului și a ieșit o petrecere neașteptat de bună. De atunci, proiectul activează sub numele Nopame.
După o perioadă scurtă, s-a alăturat grupului și Charlie Boy The Rabbit King ca DJ-ul trupei, fiind prezent doar un an. După plecarea lui Charlie Boy, i-a luat locul Omul Tzuc, care vine cu un background muzical foarte bogat în jazz, afro și funk, ce s-a mulat perfect cu trio-ul. Între timp, Nopame a alcătuit și o formulă extinsă pentru scene de concerte unde îi are pe Johnny Bica la pian și pe Ana Cristina Leonte la voce.
Nopame are un sound versatil deoarece creează o fuziune între afro, funk, jazz, latin cu house și nu-disco.

“Muzică mecanico-organică”

Melak Cristian – Percuții, Efecte
Norbert Halmagyi – Tobe, Drumpads
Paolo Profeti – Saxofon
Omul Tzuc – DJ

www.facebook.com/nopameband
www.soundcloud.com/nopame
www.youtube.com/watch?v=Jy1Q4WbOHP8
www.youtube.com/watch?v=R3mvIyTMTS0
www.youtube.com/watch?v=-ulV9rSFoco

~~~ RAMMON ~~~
Vinyl, Rum, Tapas & Wine

De când a naufragiat din Constanța la București, Rammon face doar băi de soare pe cele mai exotice plaje muzicale, pentru el tot anul fiind doar vară, aducând de fiecare dată câte un rucsac cu mare, nisip, soare și multe plăci de vinyl cu ritmuri variate. El este unul dintre co-fondatorii Berlin Club, dar și al renumitului grup muzical Constanța Funk Collective. Cu un background foarte diversificat, fiecare set al său reprezintă un cocktail (dez)echilibra(n)t de disco, funk, jazz, bossa nova și încă vreo câteva genuri dansante inventate pe loc.

Rammon este membru și DJ rezident al colectivului Vinyl, Rum, Tapas & Wine, colectiv ce reprezintă o familie de artiști, dar și o platformă culturală ce aduce împreună iubitorii de muzică și de vinyl și care creează momente memorabile, dezvoltând comunități în jurul conținutului curatoriat.

www.facebook.com/rammonberlincrew
www.mixcloud.com/rammonid
www.facebook.com/vinyl.rum.tapas.wine

~~~ Grecu’ ~~~

Grecu’ se joacă cu genuri mixte, de la dub & reggae la muzică electronică, funk, disco & electro.

www.facebook.com/GrecuK
www.mixcloud.com/kristian-floritseanou

~~~~~~~~~~~~~

Acces: 30 RON

~~~~~~~~~~~~~

JamStage – Calea Rahovei 147-153 (Palatul Bragadiru)
www.jamstage.ro

Leave a reply (we review all comments)