Last updated on November 4th, 2017 at 09:57 pm

BTLT: Gram Bistro

Gram Bistro este un bar & restaurant primitor unde oamenii pot veni să vorbească ore întregi ca și când s-ar cunoaște toți între ei. În același timp, Gram este și un spațiu intim, însă separeurile din geam și foișorul neacoperit din centrul bistroului te scutește de senzația de marginalizare. Unul dintre pereți este acoperit parțial cu butuci din lemn. Ce-i drept, lemnul pare să predomine, însă aici există o combinație interesantă între acest rustic rafinat și aspectul industrial.

Astfel, în zona barului țevile șerpuiesc în jurul sticlelor de băuturi, iar becurile aprinse stau închise în grilaje metalice. Tot un grilaj se află și deasupra, care completează înălțimea întregului spațiu.

Dincolo de lemn și metal, nu ai cum să nu remarci printurile la o dimensiune generoasă ale fotografiilor lui Vlad Eftenie, care subliniază aerul urban al localului. An urban spirit meets industrial style design.

Gram Bistro

Site: www.grambistro.ro
Adresă: Nicolae Titulescu 6-8 America House Bucharest
Program: L-V: 08:30-01:00; S-D: 10:00-01:00

Words & Photos by Alex Iacob

btlt

SaveSave

8 Comments
  1. […] noul spațiu deschis de echipa Gram Bistro, prietenii noștri dragi, pe care îl prezintă […]

  2. […] pentru că weekend-ul este aproape și Gram Bistro este unul din barlogurile preferate ale ursului feeder, vă prezentăm meniul Brunch și vă recomandăm să check it […]

  3. […] găsi mai multe informații despre Gram Bistro la rubrica Been There Liked That de pe […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account