Invitație la degustare @ Lente

  • by
Invitație la degustare @ Lente

Invitație la degustare @ Lente
20 Februarie – 5 Martie

Pentru că se apropie primăvara și vom schimba din nou meniul, aș vrea să te invit să ni te alături la partea cea mai interesantă a procesului, mâncatul. Așa că te invit la degustări. Te invit la dat cu părerea, la plăcut, la dat note și la făcut observații. Să nu uit: ai avea ocazia să întâlnești și un chef serios, grav, impozant și atoatecunoscător, care îți va povesti câte în lună și în stele. Despre ce vei degusta, dar nu numai.

Vom organiza degustări în grupuri mici, de 5 până la 10 persoane, în perioada 20 februarie – 5 martie, în locația noastră din strada Arcului nr. 8.

Pentru că bucătarul șef este curios, precum este competent, are nevoie să îi răspunzi la câteva întrebări, pentru a potrivi cât se poate de bine diferitele categorii de meniu și preparate cu diferitele tipuri de pofticioși. Prin urmare, dacă te tentează ideea de a afla cum se creează un meniu și de a ne ajuta să decidem ce trece de teste și ce nu, cere ospătarului un chestionar-invitație, în oricare dintre locațiile noastre.

Vei primi apoi de la mine detalii despre ziua și ora la care te așteptăm la degustare.

Pentru alte detalii sau întrebări, mă găsești rapid și ușor pe e-mail, la anca@lente.ro.

Poftă bună,
Anca

Leave a reply (we review all comments)