Norma d’Lux: Lansare + Expoziție @ Balamuc, Timișoara

  • by
Norma d'Lux: Lansare + Expoziție @ Balamuc, Timișoara

Norma d’Lux: Lansare + Expoziție @ Balamuc, Timișoara
3 Februarie, 18:00

Adevărat! Vineri, 3 februarie, ora 18 fix, la galeria Pygmalion, Balamuc lansează oficial catalogul Norma d’Lux, o selecție luxuriantă de desene realizate în cadrul proiectului online al grupului: Norma – un desen pe zi / scoate radical din pi.

Selecția prezentă în catalog s-a făcut în funcție de tematica apărută spontan de-a lungul timpului (social, politic, despre artă și noi înșine), dintr-o bază de peste 700 de desene despre ce place și nu prea Balamucului. În plus, din 2014 încoace, și alți artiști au fost invitați să bage la normă, desenele acestora fiind prezente exclusiv în album și online.

Albumul Norma d’Lux are două prefețe (Dana Sarmeș + Dan Perjovschi), 256 de pagini nenumerotate, 1400 g, copertat și supracopertat, publicat la Editura Brumar prin eforturile nemijlocite ale Asociației Contrasens, cu sprijinul financiar al AFCN. Mulțumim pe această cale și dnei Antuza Antonia Genescu pentru excelenta colaborare, tipografiei Durer Printing House și librăriei La Două Bufnițe.

Balamucul este în noi, Livia Coloji, Răzvan Cornici și Ana Kun, dar și în afara noastră, în pța Libertății din Timișoara. Artiști vizuali cumsecade, vom semna exemplare din Normă la fața locului, dacă există cerere. Pe post de pișcoturi sunt serviți biscuți deosebiți preparați de Noemi Hugel și ceai.

 

Lansarea este însoțită de o expoziție a desenelor în original, ce poate fi vizitată până în data de 13 februarie.

Mai multe despre mai multe pe www.balamuc.org

Leave a reply (we review all comments)