NYE 2017 w/ Vinyl, Rum, Tapas & Wine @ Energiea

  • by
NYE 2017 w/ Vinyl, Rum, Tapas & Wine @ Energiea

 NYE 2017 w/ Vinyl, Rum, Tapas & Wine @ Energiea
31 Decembrie, 20:00

De Anul Nou, ca să te simți de două ori mai acasă, Energiea dublează miza și face pereche cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

Pe 31 decembrie, de la 8 seara, hai în locul pe care îl ştii şi care ţi-e drag, în Str. Brezoianu 4, să te vezi bine cu prietenii tăi. Cu zâmbete şi impresii de peste an, cu dans şi socializare, cu băuturile care ţi-au făcut anul trecut bun şi cu ce-i mai de soi din bufetul casei.

Şi cu muzică. Ritmuri entuziaste de funk şi soul, disco şi world music, nu disco şi house, date mai departe de pe viniluri alese cu grijă cum doar cei de la VRTW ştiu.

Preţul este de 350 lei/persoană, iar locurile sunt limitate. Informaţii şi bilete: 0726.804.142.

Delegaţii muzicali:

Kosta / AWD House
https://www.mixcloud.com/selakost

Alt Om
https://www.mixcloud.com/altomro

Ciprian Marc
https://www.soundcloud.com/vinyl-rum-tapas-wine

#VRTW is a platform aiming to bring together not-only-vinyl-enthusiasts, create lively & happy moments and develop communities around the content we curate.

We create playful, real & social happenings that bring out the best in people.

http://www.vrtw.life/

Ce-i mai bun din bucătăria noastră:

Aperitive:

Cheesecake cu brânză de capră, seminţe de chimen şi dulceaţă de ceapă cu brandy
Pastramă de vită cu cremă de brânză, sumac, roşii uscate, sparanghel şi fulgi de sare afumată
Lollipops din aripioare de pui, sos de mere coapte cu lemongrass, scorţişoară şi reducţie de vin alb
Pâté homemade cu brandy, cimbrişor, dressing de maraschino şi cruton de focaccia
Smochine deshidratate cu ricotta şi dressing cu miere de la Haţeg, jalapeños şi ancho chili
Somon gravlax cu spumă de mascarpone, sfeclă coaptă cu anason şi capere crocante
Sticks de morcovi şi apio marinate în lime, ulei de măsline şi negrilică, servite în shot cu sos de ciocolată şi bourbon
Creveţi marinaţi cu sake, în foaie de alge marine, cu mămăliguţă şi jeleu de sweet chili

Fel principal:

Steak din muşchi de vită, gătit sous vide cu cimbrişor, rozmarin, sumac, boabe de coriandru şi zahter. Sos chimichurri
Frigărui din muşchiuleţ de porc marinat cu muştar Dijon şi legume cu pesto roşu. Sos de hrean cu ghimbir
Servite cu arancini – chifteluţe de orez cu ciuperci şi bocconcini, date prin pesmet panko

Desert:

Biscuit crocant cu migdale, mousse de fructe de pădure şi spumă de tiramisu cu amaretto
Tort de amandine cu glazură de ciocolată
Mini prăjitură cu blat de portocală, cremă de lămâie şi glazură de caramel cu alune

Ce-i mai bun din bar:

BERE
Grolsch Draught

SPIRITS 40 ml
Absolut
Havana Club Añejo 3 Años
Jameson
Carolans
Beefeater 24
Campari
Aperol
Martell VSOP

VIN 150 ml
Liliac Young
Corcova Rosé
Aurelia Vişinescu Fetească Neagră

Spumant Cuartz White

LONG DRINKS
Vodca Choice
Cuba Libre
Whisky Choice
Gin Tonic
Campari Orange / Tonic / Soda
Aperol Spritz

THE SPECIALS

Bourbon Tea
40 ml Maker’s Mark, 15 ml Cointreau, infuzie de ceai verde, orange bitter, zahăr şi fresh de lămâie

French Spritz
100 ml Gîrboiu Cuartz, piure din fructul pasiunii, infuzie de levănţică, un strop de sirop de zahăr

Sailor Apple
40 ml Sailor Jerry Rum, un strop de sirop de zahăr, fresh de lămâie, cimbrişor, citrus bitter, cidru

SHOTS
Kamikaze
(Absolut, De Kuyper Triplu Sec, fresh de lămâie)
Tequila Olmeca Silver / Coffee

FĂRĂ ALCOOL
Apă plată / minerală Bucovina
Apă tonică San Pellegrino
Pepsi / Pepsi Light / Mirinda / 7Up
Pfanner portocale / mere / cranberry
Limonadă simplă sau cu mentă

Espresso Julius Meinl

SPUMANT LA MIEZUL NOPŢII

Leave a reply (we review all comments)