Make-Up Șevalet, o masă de toaletă cu design unic și inovativ

  • by
make-up savalet

Acum ceva vreme vorbeam despre 10 produse interesante ale designerilor români iar astăzi puteți afla mai multe despre unul care ne-a atras atenția în mod special.

Este vorba despre Make-Up Şevalet – o masă de toaletă inovatoare, creată sub forma unui Şevalet pentru a accentua în design-ul căminului fiecărei femei, frumuseţe, artă, unicitate şi a oferi spaţii pentru ordonarea trusei de înfrumuseţare.

Make-Up Şevalet este creat din pasiunea Alinei Ilie pentru design, originalitate şi frumos. Ea și-a cultivat cunoştinţele despre design-ul interior şi cel de produs, în paralel cu job-ul de vânzări şi coordonare de proiecte IT. Acest mix de preocupări au încurajat-o să transforme ideea unui Make-Up Şevalet în produsul de azi.

cavalaisser-29

Poți să o susții pe Alina în campania ei de crowdfunding de pe Startarium AICI.

Acum este gata de lansarea în lume şi pe cale să ajungă un obiect indispensabil în casele femeilor ce îşi doresc spaţiul lor intim, dar şi modern. De aceea, sub îndrumarea celor de la Impact Hub Alina a pornit o campanie de crowdfunding pe Startarium, pentru a testa reacţiile potenţialilor cumpărători, dar şi pentru a da posibilitatea achiziţionării lui, la preţuri valabile doar pentru campanie.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)